head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 08 Mayıs 2024

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Alanya'nın sorunlarının çözüme kavuşması ve mecliste de dile getirilmesi için Antalya Milletvekilleri programlarına bir yenisini daha ekledi.

Antalya Milletvekili Rafet Zeybek parti binasında üyelerle buluştu.

İlçe başkanı Coşkun Karadağ milletvekiline ziyaretleri için teşekkür etti. Karadağ, “Partimizin hizmetkârlarından Sayın Rafet Zeybek bugün Alanya’ya geldi. Vekilimiz çok değerli vaktini ayırarak Alanya’mızı ziyaret etti. Gördüğünüz gibi bu kısa dönem içerisinde iki vekilimiz Alanya’ya geldi, iki vekilimiz daha Alanya’yı ziyaret edecek” dedi.


"ALANYA'YA KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ"
'Kendimizin konuşmasından öte sizleri dinlemeye geldik' diyen Zeybek, "Alanyamız için neler yapabiliriz, ne tür katkılar sunabiliriz bu konuda partililerimizin önerilerini not alacağız. Sadece kâğıda yazmakla kalmayacak, bunları icraata geçireceğiz. Hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın, bütün vatandaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Gerek Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, gerek yerel yönetimlerin dışında Ankara’da mecliste ve bakanlıklarda halkımız için neler yapabiliriz gibi konuların tespitini yapıp, çözüm noktasında hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile görüşeceğiz, hem mecliste yereli aşan sorunları görüşeceğiz. Siyasi iktidarın bakanları ile de gerekirse görüşeceğiz. Çözüm noktasında sizin desteğinize de ihtiyacımız var. Sorunları takip edecek, bizi zorlayacaksınız ve bizde bu sorunları çözeceğiz. Hepsini yapamasak bile birazını çözsek ne mutlu bize. Ayrıca bu ilçe örgütümüzü ziyaretin bir amacı da parti olarak biz neredeyiz ve ne yapacağız konularını konuşmaktır" ifadelerini kullandı.

 

Gazeteler