head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Coşkun Karadağ,Geçen hafta ki demecinde" Ak parti Ülkeyi hizmetten yoksun bıraktı" demişti.Kendisine “Biraz sokağa çık, hizmetlerimizi görürsün” diyen Ak Parti İlçe Başkanı Toklu’ya seslenen CHP İlçe Başkanı Karadağ, “5 yıl boyunca size belediyeciliği öğreteceğiz” dedi...

CHP DEMİRTAŞTA 2 67620441 2192268144217706 7271866638469693440 n 0a66a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı bugün Demirtaş Mahallesi’ndeki Susa Beach’te gerçekleşti.

 

Geçtiğimiz günlerde vefat eden CHP’li Taner Karlı’nın anısı için yapılan toplantıya CHP’liler yoğun katılım sağladı. CHP İlçe başkanı Coşkun Karadağ, geçtiğimiz günlerde kendisini eleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya sert yanıt verdi. Karadağ, “Sayın Toklu bizi hedef almış. Sayın Toklu’nun iyi niyetinden hiçbir şüphem yok, mutlaka Alanya’nın menfaatleri için çalışmaları vardır ancak bunların içerisinde bize çok haksız saldırılar da söz konusu” dedi.


‘HASTANEDEKİ SORUNLAR HENÜZ BİTMEDİ’


Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan sorunlarla ilgili söylediği sözlerin arkasında durduğunu belirten Karadağ, “Devlet Hastanesi’nde hem tıbbi cihazlar hem de doktor ve personelin yetersiz oluşunu dile getirmiştik. Bu kriz halen devam ediyor. Hatda hastanede henüz kantin bile açılmadı. Hastalar cihaz ve doktor eksikliğinden dolayı özel hastanelere gönderilmek isteniyor. Bu da vatandaşa çok büyük maddi külfet yüklüyor” diye konuştu.

Kuşyuvası Yolu’nda çalışmaların bile henüz tamamlanmadığını hatırlatan Karadağ, “Şenliklere tozun toprağın içerisinde, Alanya’ya yakışmayan yollardan gidip geldik. Eğer bir devlet yatırımı söz konusuysa yayla ve kırsala daha iyi hizmetler götürmek zorundayız. 5 yıl görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi döneminde Alanya’nın 102 muhtarının ortak sorunu yol ve içme suyu. Şu an bütün bu sorunlar yumak halinde birikmiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in önünde duruyor. Bu hizmetleri ‘borç batağındayız’ diye yapmayacak değiliz. 17 yıllık Ak Parti iktidarında köyler dışlanmış, yatırım eksikliği var. Büyükşehir’in imkanları dahilinde 5 yılın sonunda sosyal demokrat belediyecilik nasıl yapılırmış, Ak Parti’ye göstereceğiz” dedi.


‘SEN DE ÇIKIP CUMA PAZARI’NI DOLAŞ’


Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun, kendisine hitaben ‘Ak Parti’nin hizmetlerini görmek için sokağa çık ve halkın nabzını tut’ dediğini anımsatan Karadağ, “Kendisine tavsiyem, Cuma günü Cuma Pazarı’nda vatandaşla görüşsün, sorunlarını dinlesin. İnsanlar 1-2 lira tasarruf edebilmek için tezgah tezgah geziyor. Fakirlik diz boyu. Hangi esnafa sorsak bir önceki günü aradıklarını söylüyor. Çarşı esnafı yüksek sezonda bile para kazanamadığını söylüyor. Bir çok işyeri para kazanamadığı için kapanıyor” dedi.

 

CHP DEMİRTAŞTA 3 67668303 2192369720874215 2913841878170337280 n fa50c
‘KEŞKE CHP GİBİ DEMOKRATİK OLSANIZ’


Ak Parti İlçe Başkanı Toklu’nun CHP’deki seçimlerin yaklaştığını ve “CHP’de 2-3 aday olabilir” diye konuştuğunu söyleyen Karadağ, “Keşke Ak Parti’nin de tepeden inme bir adayı yerine 2-3 adayı olsaydı, onlar da demokrasiyi yaşatabilselerdi. Bizim adaylarımız kardeşlerimizdir. Ben olurum, başkası olur, biz kardeşlerimize sahip çıkarız. Seçilirlerse yanında oluruz, biz seçilirsek onlar bizim yanımızda olur. CHP’de adayların çok oluşu, partimizin Türkiye’de çok iyi bir ivme kazanmasından kaynaklanmaktadır” dedi.

Gazeteler