head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 02 Mayıs 2024

 

Millet İttifakı Alanya’da seçim çalışmaları için startı verdi...

MİLLET İTTİFAKI 1 fdbeb

Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin ilçe başkanları ve  üyeleri; yaptıkları basın açıklamasının ardından Alanya Postanesi’ne kadar yürüyerek vatandaşlara karanfil dağıtıp seçimlerde destek istediler.

MİLLET İTTİFAKI 5 f5f41

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için and içtiklerini söyledi.

Atatürk Anıtı önündeki buluşmaya;

--CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,

--İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe,

--Saadet Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca,

--Demokrat Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Lök,

--Gelecek Partisi  Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan,

--DEVA Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Cem Sak ile bu partilerin üyeleri ve milletvekili aday adayları katıldılar.

 

MİLLET İTTİFAKI 6 0dde1

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seçim çalışmasına; Atatürk  anıtına Millet İttifakı yazan Türk Bayrağı şeklinde çelenk sunumu ve konuşmalarla devam edildi.

MİLLET İTTİFAKI 3 ÇELENK e0077

BAŞKAN KARADAĞ“KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPMAK İÇİN AND İÇTİK”

Millet İttifakı adına açıklama yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bir seçim ortamına girdik. Amacımız , 6 siyasi parti olarak bizler Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tüm Alanya’mız, Antalya’mız ve ülkemizde cumhurbaşkanı yapmak için hep beraber and içtik. Çok zorlu bir seçim ortamı olacak ancak kesinlikle 6 siyasi parti ilçe başkanları olarak hep birlikte bu seçimi yürüteceğiz Ülkemizde zaman zaman birtakım agresif hareketle olmakta. Hatta ülkemizin bazı büyük ilçelerinde farklı davranışlar sergilenmekte ama biz ilçemizde 6 siyasi parti ilçe başkanları olarak ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren kuruluşlarla birlikte biz and içtik ki Kılıçdaroğlu’nu Ulu Önder Atatürk’ün Çankaya Köşkü’ne oturtacağız” dedi.

MİLLET İTTİFAKI 4 84331

Başkan Karadağ’ın konuşmasının ardından meydandaki katılımcılar Alanya Postanesi’ne kadar yürüyerek vatandaşlara karanfil dağıtıp seçimde destek istedi.

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler