head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Haziran Meclisinde gündeme gelen Türkler'de yapılan yeni hal kompleksinin kiralanması veya satışına yetki isteyen madde AK Parti grubu, yeterince istişare yapılmadığı ve koşulların hal esnafı için uygun olmadığı gerekçesiyle toplantıya katılmayarak Ağustos ayına kalmasını sağlamıştı...

Bugün yapılan Ağustos ayı meclisinde ise konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine AK Parti grubu adına söz alan Büyükşehir ve Alanya Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, "Haziran ayında gündeme getirdiğimiz konunun hiçbir değişiklik yapılmadan tekrar gündeme getirilmesinin doğru olmadığını, kiralama ve satış koşullarının hal esnafı lehine olmadığı ve tamamlanmamış bir tesis için önceden kira bedeli talep etmenin doğru olmadığı gerekçeleri ile maddenin tekrar hak sahipleri ile görüşülerek tüm hal esnafının ortak uzlaşıyla anlaşılan bir şekilde geçmesinin daha doğru olduğunu bildirdik. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek maddeyi geri çekerek gündemden düşürdü." dedi.

Kiriş tekrar söz alarak Hal esnafının taleplerinin istişare edilmesi ve uzlaşı ile bu konunun çözülmesinde kararımızı destekleyen Muhittin Böcek'e teşekkür etti. "Hal esnafının menfaatleri ve bölge tarım sektörünün isteklerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz bu sorunun çözümünde bizlere destek veren herkese tekrar teşekkür ediyoruz." dedi.

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler