head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

 

TBMM'nin tatile girmesi nedeniyle grup toplantısı yerine her hafta salı günü bir ilde toplantı düzenleme kararı alan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve milletvekili ordusu ilk toplantı için Erzurum'a gitti... 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'nin tatil olması nedeniyle, kurmaylarına partisinin grup toplantılarının her hafta bir ilde halka açık yapılması talimatını verdi. Bu kapsamda çalışma yürüten CHP yönetimi, ilk toplantının Erzurum'da düzenlenmesi kararını aldı. Kılıçdaroğlu ve vekiller aynı uçakla Erzurum'a gitti. Kılıçdaroğlu havalimanında halaylarla karşılandı.

Kılıçdaroğlu Erzurumda 2 33d7a

Kılıçdaroğlu ve vekiller Erzurum Kongre binasında...


Kılıçdaroğlu ve parti heyeti, karşılamanın ardından kent esnafını ziyaret etti. Daha sonra, heyet; Erzurum Kongre Müzesi’ni inceledi.

CHP’nin TBMM Grubu toplantısı bugün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak. CHP MYK de Erzurum’da toplanacak. CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı da saat 16.30'da Polat Otel'de gerçekleştirilecek. Kılıçdaroğlu'nun Erzurum programı, kanaat önderleriyle yapacağı toplantıyla sona erecek.

 

İkinci toplantının adresi Edirne...


CHP lideri Kılıçdaroğlu, salı toplantılarının ikincisini ise 9 Ağustos Salı günü Edirne'de düzenleyecek. Kılıçdaroğlu ayrıca Edirne'de, CHP'nin olağan Parti Meclisi toplantısına da başkanlık edecek. Kılıçdaroğlu, sonraki salı Yalova'da, daha sonra ise Afyonkarahisar'da olacak. Kılıçdaroğlu'nun eylül ayında ise Giresun, Sakarya, Elazığ ve Tokat'a gitmesi planlanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

 

Gazeteler