head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Rusya Federasyonu'nun Vladivostok şehrinde düzenlenen Doğu Ekonomik Forumu'nda Türkiye örnek olarak gösterildi. Rusya'nın en önemli forumunda Alanya da temsil ediliyor...

RUSYA'NIN en önemli 3 ekonomi forumundan biri olan Doğu Ekonomik Forumu'nun ilk gününe Türkiye örneği damga vurdu.

Türkiye ve Alanya'nın ALTSO Kadın  Girişimciler Komisyonu Başkan Vekili Anastasia Petrova Çetinkaya tarafından ilk kez temsil edildiği Forum çerçevesinde düzenlenen "Yeni Dönemde Turizm Misafirperverliği" konulu panelde konuşan Rusya Turizm Endüstrisi Federasyonu Başkanı Andrey Ignatiev, yaptığı konuşmada Türkiye'den övgüyle bahsetti.

FORUM 3 4bf5b

Ignatev konuşmasında "Türkiye özellikle pazarlama konusunda çok başarılı bir ülke. Her yıl sadece 30 milyon dolarlık bir bütçe ile reklam yapıyor ama sadece Rus  turistlerden 7 milyar dolar gelir sağlıyor. Bu bizim için çok güzel bir örnektir. Biz Rusya Federasyonu olarak sadece 1 milyar dolar gelir elde ediyoruz. Türkiye'yi örnek alabiliriz" dedi.


ÇETİNKAYA TÜRKİYE VE ALANYA'YI ANLATACAK...


Forumda ilk kez temsil edilen Türkiye hakkında görüşmeler yapacak olan ALTSO (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) Kadın Girişimciler Komisyonu Başkan Vekili Anastasia Petrova Çetinkaya, "Özellikle Alanya ve Antalya  bölgesinde tüm dünyadan gelen turistleri memnun edecek dünyanın en iyi otellerinden bazılarına sahip olduğumuzu, ayrıca transfer, tarihi alanlar ve diğer hizmet detayları ile dünyanın en iyilerinden olduğunu katılımcılar ile paylaşarak, yatırımcıların gözlerini Türkiye'ye çevirmelerini sağlamak istiyorum" dedi. 

FORUM 1 4ba77

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler