head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Her yıl yüzbinlerce turist getiriyorlar...
------------
Mixx Travel’den turizm atağı.
---------------
Mixx Travel İskandinavya grubu, Norveç merkezli Tyrkiareiser ve İsveç merkezli Turkietresor tur operatörlerini satın aldı. Mixx Travel’in Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Seçilmiş, uçuş ağlarını genişleterek daha da güçleneceklerin müjdesini verdi.

Mixx Travel markası ile son 6 yıldır Danimarka, İsveç ve Norveç’ten Alanya, Side, Antalya, Kemer, Kuşadası ve Çeşme bölgelerine turist getiren turizm grubu büyümeye devam ediyor.
Türkiye’de de Mixx Seyahat ismi ile kendi tur operatörlerinin incoming hizmetlerini veren şirketler grubunun sahibi Ercan Seçilmiş, “2020 yılında yine Mixx Travel markası ile Finlandiya pazarında da faaliyet göstermeye başladık ancak pandemi sebebiyle 2021 yılında devam etmek üzere bu operasyonu şimdilik askıya almak zorunda kaldık” dedi.


MİXX TRAVEL BÜYÜYOR...
2021 sezonu planlamalarına hali hazırda başladıklarını belirten Ercan Seçilmiş, tüm bu pazarlarda sağlıklı büyüme hedeflerini koruduklarını bildirdi. Bu manada 2006 yılından bu yana sektörde varlığını sürdüren ve bu yıllar boyunca başarılı operasyonlarıyla Norveç ve İsveç’ten ülkemize yüzbinlerce turist getiren İbrahim Yıldırım ve Can Kobal’ın sahibi olduğu Norveç merkezli Tyrkiareiser ve İsveç merkezli Turkietresor isimli tur operatörlerini satın alarak bu hedefe bir adım daha ilerlediklerini söyleyen Ercan Seçilmiş, bünyelerine yeni katılan tur operatörlerinin isimlerini koruyarak farklı bir konsept çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.


İMZALAR KEMER’DE ATILDI...
Tyrkiareiser ve Turkietresor tur operatörlerinin eski sahipleri İbrahim Yıldırım ve Can Kobal, şirketleri bünyesinde Kemer’de faaliyette bulunan Viking Star Otel’de atılan imzaların yeni sahibi Ercan Seçilmiş’e hayırlı olmasını dilediler.


UÇUŞLAR BAŞLIYOR...
Ercan Seçilmiş, “Atılan imzalar ile daha da güçleneceklerine inandığını ve bu birleşme ile Norveç ve İsveç’te ki uçuş ağını daha da genişleterek, daha önce Mixx Travel olarak uçuş gerçekleştirmediğimiz Norveç’te Bergen, Haugesund, Kristiansand, Trondheim, Isveç’te Norrköping, Malmö, Angelholm gibi havalimanlarından da uçuşlar planlıyoruz” dedi.
Ayrıca Mixx Travel İskandinavya grubu Danimarka İsveç Norvec ve Finlandiya da faaliyet göstermekte olup hâlihazırda bünyesinde Dolphin travel Danimarka, İskandinavlara yönelik alt com alanya web sitesi (haber portalı) bulunmaktadır. 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler