head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya’da ki dev otel satışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  onayını bekliyor...


Geçtiğimiz yıl 31 milyon 450 bin euroya Anex’e satılması konusunda anlaşma sağlanan Utopia Otel'in satış sürecine ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Anex’in otelcilik şirketi Adalı Otelcilik Turizm'e 31 milyon 450 bin euroya satılması konusunda anlaşılan Utopia World Otel KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) satış sürecinin son durumu hakkında bilgi verdi.

KAP'a yapılan açıklamada, 'Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan 5 yıldızlı Utopia World Hotel’in, Adalı Otelcilik Turizm A.Ş’ne satışında son aşamaya gelindiği; devir için gerekli onay sürecinin devam ettiği ve T.C. Cumhurbaşkanlığı makamının onayı sonrasında devir işleminin tamamlanacağı' ifadelerine yer verildi.

 

UT 2 utopia world hotel 272430 4cb31

 

REKABET KURUMU'NDAN ONAY ÇIKTI, SIRA CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA...


Geçen yılın Kasım ayında Rekabet Kurumu'ndan onay alınması ile gözler Cumhurbaşkanlığı'na çevrildi. Utopia Otel'in Anex'e bağlı Adalı Otelcilik'e satışında son aşamaya gelindiğini vurgulayan yetkililer Cumhurbaşkanlığı'ndan alınacak onayın ardından satışın tamamlanacağını bildirdiler.

Binlerce insanın ekmek kapısı ve Alanya Turizminin gözde otellerinden biri olan Utopya World otel' de ; kapalı olmasına rağmen Güvenlik vs. bölümlerinde şu an çalışanlarda bile işlerini kaybetme tedirginliği var.

UT 3 utopia world hotel 272439 b431d

 

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİNDEN CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI...

Dünya'yı ve ülkemizi kasıp kavuran Coronavirüs pandemisi kapsamında , "işverenler işçi çıkarmasın "çağrısı yapan sizler,neden bu otelin satış iznini imzalamıyorsunuz?

Lütfen imzalayın ki;hali hazırda görev yapanlar ve Coronavirüs belasının ardından çalışacaklarına dair orada yıllardır geçimini sağlayanlar ümütsizliğe ve bunalıma kapılmasın..

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

 

 

Gazeteler