head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Coronavirüs salgını sebebiyle oteller peş peşe kepenk kapatıp çalışanlarını ücretsiz izne yollarken ,Barut Otelleri'nden örnek bir davranış geldi...

 

Barut Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, çalışanlarına gönderdiği mektupta turizm sektörünün tüm dünyada zorlu bir süreçten geçtiğini dile getirdi ve 'Hiçbirinizi işten çıkarmıyoruz,. 15 Mayıs'a kadar ücretli izinlisiniz' dedi.

 

BARUT OTELac barut collection cover 3692a

 

İçinde bulundukları şartlar sebebiyle resort otellerinin açılış tarihlerini ertelediklerini belirten Barut, Antalya'da şu anda açık olan Akra Hotel'in de operasyonlarının ciddi ölçüde yavaşladığını kaydetti. Barut, mektubunun devamında şu ifadeleri kullandı: "İçinde bulunduğumuz bütün bu şartlara rağmen hiçbir çalışanımızı işten çıkarmamaya askıya almamaya ve ücretsiz izne göndermemeye karar verdik. Tüm çalışanlarımızın maaşlarını tam olarak ödemeye devam etmeye onları korumaya ve sahiplenmeye karar verdik. Sizlerin sağlığı ve güvenliği için bu süreçte ücretli izin planlamalarıyla vaktinizi evinizde geçirmenizi sağlamaya karar verdik. 15 Mayıs 2020'ye doğru içinde bulunduğumuz şartları planlarımızı gözden geçirecek ve atacağımız adımları güncelleyeceğiz."

 

BARUT OTEL 2 c3gdcyquesvquai6rq9y b9234

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

 

 

 

Gazeteler