head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

ANSİAD'ın toplantısına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya'da yapılacak olan arıtma tesisinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacağını söyledi...

ARITMA 2 Ansiad 1 874a1

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği 2020 faaliyet yılı 4’üncü Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının konuğu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı & ANSİAD Şeref Üyesi Muhittin Böcek oldu. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Çalışmaları ve Yeni Dönem Projeleri konuşuldu.
2020 Patara yılı olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, “Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizmde Türkiye'nin kültürel ve tarihi değerlerini ön plana çıkarmak amacıyla başlattığı çalışmada 2020 temasını Patara olarak belirledi. Dolayısıyla bu kentimiz ve ülkemiz için çok önemli bir konu, bu anlamda da gerek belediyemize, gerek STK’lara ve kent dinamiklerine çok iş düşüyor” dedi.

ARITMA 5 Ansiad 15 c72c5
" ŞİRKETLERİ ZENGİN ETMEYE GELMEDİM"...
Konyaaltı Sahil Projesi’nde çok konuşulan 53 TL’lik dubaların bin 50 TL’ye yapılması konusuna değinen Böcek, “Bir duba, o gün bin 51 TL demişiz, eksik söylemişim. Geçen gün bir daha gözden geçirdim, bin 200 artı KDV ödenmiş arkadaşlar. Neymiş, baba oğul, o cepten çıkıyor bu cebe giriyormuş. Ben şirketleri zengin etmeye gelmedim, kimse kusura bakmasın, kimse benden böyle bir şey beklemesin. Şirket babamın oğlu değil, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin cebinden bin 200 artı KDV. Ben bunu korumakla mükellefim” diye belirtti.

ARITMA 3 Ansiad 16 35cc9
İLÇELERE ARITMA TESİSİ...
Arıtma tesisleriyle ilgili 20 yıllık anlaşma çerçevesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Belek, Kemer ve Alanya'da olmak üzere yaklaşık 500 milyon TL'nin üzerinde yatırımın Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacağını açıklayan Böcek, “O yatırımlarda ASAT'ın katı atık gelirleri Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın olacak. Bu bir ticari anlaşma gibi ama ben yine de katkıları için bakan beye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler