head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Ekim ayında yapılacak olan TÜRSAB Seçimleri Öncesi; Yeniden  aday olduğunu ve seçime kadar da görevinin başında ,çalışmalarına devam ettiğini açıklayan Alanya BTK--Bölge Temsil Kurulu başkanlığını yürüten Bilal Korkmaz'ı, SGK Alanya müdürü Muharrem Kaya ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili  Alanya Güneşi Gazetemize açıklama yapan Bilal Korkmaz; "Alanya SGK Müdürü Sn. Muharrem Kaya, Bizleri ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Acentalarımıza her türlü yardım ve kolaylığı yapacaklarını, kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Görüşmede, önümüzdeki süreçte acentalarımıza toplu halde bilgilendirme toplantısı yapılabileceği hususunda mutabık kalındı.Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine Teşekkür ederiz."dedi.

Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya ise;"Göreve geldiğimiz yaklaşık 2 yıllık zaman diliminde hep kurumlarımız ve iş verenlerimiz ile çalışmalar yapmaktayız.Ben kurumumda masa başında oturan bir bürokrat olmadım.Sürekli esnafımızla,işveren ve kurum yöneticilerimizle beraber hep sahada ve onlarla oldum.Kurumum adına onlara yardımcı oldum ve bu çalışmalarım hep böyle devam edecek.Bu anlamda bugün ki ziyaretimizi de sayın TÜRSAB-BTK Alanya başkanı Bilal Korkmaz ve ekibine gerçekleştirdik."dedi

Gazeteler