head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya'da yerleşik yaşayan vatandaşlar, Diva Alanya’da Paskalya Bayramı’nı coşkuyla kutladı...

paskalya 2 28aa7

 

ONLAR ALANYA'DA BARIŞ İÇİNDE YAŞIYOR...

Dünyayı diken üstünde tutan Ukrayna ve Rusya savaşı devam ederken; Barışın ve sevginin şehri Alanya'da ; Ukrayna'lı  ve Rus vatandaşlar birlik içinde yaşıyor ve hatta birbirlerine destek olup güç ve moral veriyorlar.

paskalya 3 59d40

SEVGİ VE BARIŞIN ŞEHRİ ALANYA'DA PASKALYA BAYRAMI...

Alanya'da yerleşik yaşayan Rusya, Ukranya, Moldova, Estonya, Letonya, Litvanya, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakaistan ve Tacikistan uyruklu vatandaşlar Paskalya Bayramını coşkuyla kutladı.

paskalya 4 d494d

Bin 500 kişinin katıldığı etkinlik Diva Alanya'nın bahçesinde gerçekleştirildi.

Kutlama renkli görüntülere sahne olurken bazı turistler stant açarak ülkesinin simgesi olan giysileri ve yemeklerini satışa sundu.

paskalya 5 a5fec

Öte yandan Alanya’da kelebek hastalığı ile mücadele eden 6 yaşındaki Kemal Yaroslav Yüksel için de kermes düzenlendi.

 

Başkan Şahin’den Paskalya Bayramı mesajı...

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Litvanlar Derneği tarafından düzenlenen “Paskalya Bayramı“ etkinliğine katıldı.

paskalya 6 4f304

Fahri Konsolosu olduğu Litvanya Cumhuriyeti’nin vatandaşları da dahil tüm yabancı dostlarının bayramını tebrik eden Şahin, yerleşik yabancıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başkan Şahin, “Bu güzel etkinliği gerçekleştiren Alanya Litvanlar Derneği Başkanı Elena Malasauskaite ve yönetimini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

 

HABER: Emine YILMAZ

 

Gazeteler