head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024
Pazar, 23 Ekim 2022 05:32

UMUT ve SEVGİ BİTERSE,İNSANLIK ÖLÜR...

Yazan
Ögeyi Oylayın
(132 oy)
  Annemi gördünüz mü? Soran minik yüreğe,   Yavrum nerede? Diye, ağlayan bir anneye,  "Lubimaya","I Love You","Aşkım "diyen dillere,   Din-Dil engel değildir, bir insanı sevmeye...
   Hani Afrika'da garip bir Zenci,   Fark etmez ne Dini ne Dili-Rengi,   Herkes taşır yüreğinde bir sevgi,   Hangi gönül taş kesilir? Engel olur sevmeye...- Hiç düşündünüz mü?İnsan ruhunu besleyen ve insanca yaşamamızı sağlayan, yarınlara-Aydınlığa doğru bakarken; "yaşamak güzel" dedirten hislerimiz nelerdir?- Hiç düşündünüz mü?Bir çocuğun annesiz bırakıldığı an, yüreğinde yaşadığı fırtınalar nelerdir?
- Umudun yok olması, Umuda giden yolun Cehenneme dönüşmesi nasıldır, Bilir misiniz?...                    ***-Siz, Kitap okursunuz belki?
-- Gazete ya da Dergi...-Ama Siz, Çaresiz bırakılan bir Annenin, Vatanından-Yuvasından-Sevdasından ve Yavrusundan koparılan bir Annenin, sessiz çığlığını; Gözlerinde ki damlalarla yazıya döktüğünü okudunuz mu hiç?-Gözyaşlarıyla Sevdasını, Gönül Mektubu'na dönüştüren kızlarımızın, Kadınlarımızın; Gazetelere-Kitaplara sığmayan damlalarda ki yazdıklarını okudunuz mu?..-Ağlayan bir çift gözün damlalarda ki yardım ve isyan sözcüklerini okudunuz mu?.. Bir Çocuğun Ümitleri, nasıl ki Ailesi ise, her insanın, her kadının ruhunun gıdası da Sevgisi ve yarınlara dair Umutları. Umut dolu bekleyişleridir.                    ***-Lütfen herkes, "157" numarasını adı gibi ezberlesin!..-Lütfen herkes, Gözyaşlarından oluşan Alfabeyi okusun ve öğrensin!.. İnsansak eğer, "insan ticareti yapanları", İnsanları kaçırıp organlarını satanları, Sevdamızın Çiçeği Kadınlarımızı fuhuş batağında solduranları; "157" nolu telefona ihbar edelim ve Sevdamızın Çiçeklerini, Bataklık Gülü olarak soldurmayalım!..-Kardelenlerimiz insan yüreğinin soğukluğun da ölmesinler...-Gelin onları, Sevgimizin sıcaklığında yaşatalım!..Sevin, Sevilin ve Sevgiyi Severek Yaşatın.
Saygılarımla
19 Ekim 2022-Alanya
İbrahim AKDAĞ
 

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Facebook: T.C. İbrahim Akdağ

Twitter: @akdagloveyou

İnstagram:akdag9099

Whatsup:0 533 6252558

OFİS: 0 242 5143399

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ

www.alanyagunesi.com Haber Portalı

Ve

Alanya Güneşi TV

İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 13321 kez Son Düzenlenme Cumartesi, 22 Ekim 2022 23:34
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler