head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024
Pazar, 22 Kasım 2020 17:37

TÜRK İNSANI SADAKA KÜLTÜRÜ İLE YAŞATILMAYI HAK ETMİYOR...

Yazan
Ögeyi Oylayın
(35 oy)
Devletimiz ve milletimiz ciddiyetle yönetilmelidir.


Coronavirüs tedbir ve yasakları komediden ibarettir.

ACİL VE KALICI ÖNLEM ÖNERİMİZ...
----------------------------------------------------------
--1--Türkiye'de 2021 yılının Eylül ayı sonuna kadar icra işlemleri hemen durdurulmalıdır.


--2-- Türkiye'da en az iki hafta hayat durmalı ve herkes eve kapanmalı,çalışana,emekli ve ev hanımları dâhil, Her bireye bir yıl yaşamını idame edecek parasal destek veya kapanma sonrası iş imkanı sağlanmalı.


--3-- Türkiye'de binlerce esnaf odası var.Bütün başkanlar Ankara da toplanmalı ve tek dosya ile hükümete toplu yürüyerek esnafın ışıkları yaktırılmalı,Esnafın yuvasının yıkılmasına,iflas ve intiharlarına engel olunmalıdır.


--4--Esnafa sicil affı hemen çıkartılmalı...
Her esnafa şartsız,küçük oranlı faizler ve bir yeri geri ödemesiz olmak üzere,en az 200 veya 300 bin Tl kredi verilmelidir.o zaman piyasa canlanır ve işçi çıkarma olmaz.küçük mebla ve kısa vadeler ,minik çözumler ile bu gelecek facia önlenemez.


--5-- Bir yıl içinde erken seçim yapılmalı,Ülkemizin yönetim şekli Atatürk ilkeleri ışığında, Yasama-Yürütme-Yargı dan oluşan GÜÇLER AYRILIĞI ile, Tam Demokratik Cumhuriyet yönetimine geçilmelidir.


--6-- Her il ve ilçede Deprem toplanma alanları ile deprem anında neler yapılacağına dair tüm milletimizin katılımı ile eğitim ve tatbikatlar yapılmalı ve Türkiye'nin genelinde kentsel dönüşüme geçilmelidir.


--7-- Dış ülkelere bağımlı olmaktan kurtulmak için,Geniş tarım topraklarına ve toprağımızdan doğup başka ülkelere akan akarsulara sahip Türkiye'mizde; Tarım ve hayvancılık seferberliği ilan edilmeli ve sanayi ile teknolojide atılım yapılmalı, özelleştirilen devlet kurumları devletleştirilmelidir.

 

Saygılarımla


İBRAHİM AKDAĞ
22 Kasım 2020-Alanya 

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
 
 
Facebook: TC İbrahim Akdağ
 
Twıtter: @akdagloveyou
 
İnstagram:akdag9099
 
Whatsup:0 533 6252558
 
OFİS: 0 242 5143399
 
ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ
 
www.alanyagunesi.com Haber Portalı
 
Ve
 
Alanya Güneşi Tv
 
İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni
Okunma 13816 kez Son Düzenlenme Pazar, 22 Kasım 2020 17:43
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler