head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024
Pazar, 26 Haziran 2022 02:25

TEŞEKKÜRLER

Yazan
Ögeyi Oylayın
(1 Oylayın)
  Alanya Alaaddin Keykubat Araştırma Hastanesinde Küçük sayılacak bir operasyon geçirdim. İlgisi ile güven veren doktorum Emre Köle ve asistanına, bütün sağlık personeline, hastanede yattığım süre içinde güler yüzlü hizmetleriyle bizi evimizde hissettiren sevgili sağlık personeline teşekkür ve minnetle...


Cehaletin eğitimli insanların üzerine kabus gibi çöktüğü bu süreçte... Sağlık personeline cahil cesareti ve aşağılık kompleksiyle saldırıların sıradanlaştığı ülkemizde doktorlarımıza ve sağlık personelimize milletçe sahip çıkmazsak, yarınlarda güvenle kendimizi teslim edecek doktor bulamayız. Cahil ve sonradan görme insanların cahil ve görgüsüz bazı siyasilerden cesaret alarak SAĞLIK PERSONELİ ÜZERİNDE komplekslerini tatmin etmelerine şiddetle karşı çıkmalıyız.


Bu ülkede her şey olabilirsiniz Bir değeri kalmadı. Sahte diploma ile arsızca en tepeye çıkabilirsiniz. Sahte diplomayla diplomat, profesör olabilirsiniz. İntihal ile yazar, intihal ile kariyer yapabilirsiniz. 250 bin dolara Yemen'e kadar vatandaşlık satılan bir ülkede makamların, paranın gerçekte hiç bir değeri kalmamıştır.


Değerli olan nedir biliyor musunuz?


Bunca rezilliğe rağmen insan kalabilmek, yüreklere dokunabilmek, özünden taviz vermemektir.


O nedenle, sağlık personeline yapılan bunca haksızlığa rağmen görevine devam edebilmek bir meziyettir.... Beş dakikada bir hasta muayene edeceksin diyerek "hastayı tokatlanacak bir müşteri" anlayışını getirip hastayı doktora düşman eden bu zihniyeti de şiddetle kınıyorum.


Ve her operasyonun aslında yeni bir fırsat doğurduğunu da yeniden deneyimliyorum. Her operasyon yeni dostluklara kapı açarken, gereksiz olanları da eleme fırsatı veriyor.


Operasyon geçirdiğim andan itibaren ailesini, işini bırakıp sevgi ve itina ile bana yoldaşlık eden Gazeteci sevgili Ayten Yılmaz'a da sevgi ve minnetle...


TEŞEKKÜRLER...

TEŞEKKÜRLER...

TEŞEKKÜRLER...

 


Zahide UÇAR

Okunma 3426 kez Son Düzenlenme Cumartesi, 25 Haziran 2022 20:28
Zahide ucar

Zahide

Gazeteler