head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024
Cumartesi, 06 Nisan 2019 13:53

HER TÜRK EVLADI BİLMELİ !…

Yazan
Ögeyi Oylayın
(0 oy)
On yıllardır,Ülkemizde Bir PKK terörü kırk binden( 40.000) fazla insanımızı kahpece katletti.Binlerce eve ateş düştü ve gözü yaşlı kadınlarımız,yüreği yanık analarımız-babalarımız;dul bacılarımız ve yetim çocuklarımızla bugünlere geldik.


Yüreğinde Allah sevgisi,insan sevgisi olan hiç bir kimse diyemez ki PKK haklıdır.
Zaten konunun başlığındaki, Her Türk Evladı bilmelidir ki den kastım şudur.
–Evet hepimiz şu gerçeği lütfen adımız gibi aklımızdan çıkarmayalım!

***
PKK demek,Ermeni terör örgütü ASALA’nın devamı demektir.
***
Hatırlayın yada araştırıp okuyun lütfen!
***
Kıbrıs Barış Harekatı yapıldıktan sonra,Rumlar ve Ermeniler dünyaya şu mesajı verdiler..””Türk Askeri ile Kıbrıs ta bir mücadele içine girmemiz imkansızdır,O sebeple Dünya üzerinde ki Türk Büyük elçiliklerine ve önemli gördüğümüz yönetim birimlerine terör saldırıları yapacağız..””
***
Ve Ermeni Terör Örgütü ASALA böylece kuruldu ve Avrupa daki onlarca Ateşe ve Büyük elçilik görevlilerimizi değişik zamanlarda kahpece şehit ettiler.
***
ASALA Terör örgütünün bittiği tarihte ise PKK çıktı ortaya.Dikkatle araştırın,bu gerçeğe ulaşacaksınız!..
Dünyada ki kirli para ve silah baronlarının ve Emperyalist ülkelerin bir taşeronu olan PKK bu vesile ile kuruldu.Bu örgüt Ermeni ve Rumlardan oluşan bir örgüttür ve bir amaçları da ileride Ermenistan’ın sınırlarını Doğu Anadolu bölgemize doğru genişletmektir ve Güneydoğu Anadolu bölgemiz de ise,Büyük İsrail Emellerine ulaşmaktır…
***
“Kürtçe şivesi “konuşan ve kız alıp vermekle,asker ocağında aynı vatanı kardeşçe savunduğumuz ve harmanlanıp bir vucudun organları gibi tek beden olduğumuz “Kürt” kardeşlerimizle bu PKK’nın bir ilgisi ve bağı yoktur..
Lütfen bu gerçeği unutmayalım!..
***
Diğer bir gerçek ise,Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimiz de ,geçmişten kendini gizleyerek ve “Kürt kökenliyim”diyerek gizleyen beşyüzbin (500.000) den fazla Ermeni vatandaşı 1914 yıllarından günümüze kadar yaşayarak ve çoğalarak gelmiştir.İşte o bölgemizdeki Asıl adı ARTİN AGOPYAN olan Abdullah Öcalan(APO) ı destekleyen de bunlardır.
***

–HER TÜRK EVLADI BİLMELİDİR Kİ;
–Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimiz bir çok ülkeye sınır komşusu olduğu için stratejik bir öneme sahiptir..
–Bu topraklarımızdan doğan ve başka ülkelere akan iki tane Dicle ve Fırat nehirlerimiz vardır ki;önümüzdeki yüzyıllarda çıkacak bir savaş olursa,bir sebebi de suların yönetimi ve su kıtlığı yüzünden olacaktır.. (Şatt’ül-Arab , Fırat ve Dicle nehirlerinin Basra Körfezi’nden denize dökülmeden önce birleştikleri yerdir. Uzunlugu 193 km’dir Şatt-ül-Arap su yolunun hangi kısmının hangi devlete ait olduğu sorunu İran-Irak Savaşı’nın sebebi olarak gösterilmiştir. Önemi, petrol tankerlerinin karanın 30 kilometre içine kadar girmesine olanak sağlamasından kaynaklanır. )
–Rusların bu bölgeden sıcak denizlere inme hayali devam etmektedir..
–Önümüzdeki yüzyıllar da,nüfusumuzu besleyecek bakir tarım alanları ve DAP(Doğu Anadolu tarım projesi) ve GAP(Güneydoğu Anadolu Tarım projesi) yine bu bölgelerimizde dir.
–Ülkemizin Elektrik ihtiyacını karşılayan büyük barajlarımız bu bölgelerimizdedir.Bu barajlar aynı zamanda bölgenin soğuk iklimini su seviyesi ile ılımana çevirmiş ve tarımda kullanılan su ihtiyacınıda karşılamıştır..
— Petrol rezervleri bol olan bölgelerimizdir..
–Dünya BOR MADENİ rezerlerinin yüzde yetmiş sekizi ( % 78 ) bu bölgelerimizdedir..
–Zengin kömür-altın ve değerli taş madenleri çokca bulunmaktadır..
***
Ve unutmayın Doğusu olmayan ülkelerin Batısı da olmaz….
***
Bu sebeple Doğu ve Güneydoğu Bölgelerimize ve orada yaşayan kardeşlerimize sahip çıkmalı ve dönen kirli dolapları el ve yürek birliği ile yok etmeliyiz…
***
AYRICA:Ege denizinde ki Adaları ve kaya parçacıklarını;Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin varlığını korumadığımız müddetçe,Ülkemizin özgürlüğü daima tehlikede demektir..
***

Saygılarımla

İbrahim AKDAĞ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Facebook: TC İbrahim Akdağ

Twıtter: @akdagloveyou

TLF:0 506 8647543

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ
İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 10134 kez
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler