head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024
Cuma, 01 Mayıs 2020 21:01

AKLIMDA DELİ SORULAR,DÜNYA YA ÇAĞRIM VAR... ( CORONA TİYATROSU )

Yazan
Ögeyi Oylayın
(45 oy)
Bu Coronavirüs (Covid-19) Hikayesi başladığında ,Alanya Güneşi Tv (Facebook üzerinden)iki yayın yaptım ve on binlerce izleyiciye ulaşmanın ve yüz binden fazla okura ulaşmanın mutluluğunu yaşadım. Bu iki yayında,dünyayı dizayn eden,8 milyar insanın gelirini ve kaderini yönlendiren bir avuç insan topluluğundan bahsettim.


Kimdi bunlar?
1.Dünya petrol ve madenlerinin üzerine çökenler..
2.Dünya da ki silah sanayini yönetenler..
3.Dünya da ki ilaç sektörünü elinde bulunduranlar..

Var mı itirazı olan?

CORONA TİYATROSUNUN 3 AMACI VAR...

1.Gökyüzünü temizlemek ve Ozon tabakasını onarmak..
2.Dünya ülkelerini IMF ve Dünya Bankasına boçlandırmak,yani bu güçlerden borç para alan ülkelere istediklerini yaptırmak..
3.On Milyar aşı üretip ,yan ürünleri ile ilaç sektöründe dev bir kazanç sağlamak..

 

Şimdi aklımdaki deli soruları,şüphelerimi ve aklımdan geçenleri sizlerle paylaşayım ve dünya üzerinde ki 200 den fazla devlet ve devletçik başkanlarına ve yönetimlerine çağrımı yapayım...

1--Bu virüs ilk Çin'in Vuhan şehrinde bir kişide tespit edildiyse;
-- O tespiti yapan doktor kim?
--O tespiti yazan gazeteci kim?
--Bu kişiler hangi akıl ile bunu hemen tespit etti ve yetkililere bildirdi?
--Bu kişiler nerede?
--Öldülerse neden öldüler veya öldürüldüler?

2--Bu virüs bir kişiden çıktı deniliyor ve nasıl oluştuğu muamma iken bile,birkaç gün içinde çin'den dünya ya hızla yayılması hangi ışık hızının çabasıdır ve mantığınıza uyuyor mu? Madem bir kişiden çıktı ve dünya ya yayıldı,şu an milyonlarca kişi hala çalışıyor,onlardan bulaşmıyor mu

3--Bu virüsün adını koyanlar,önlemek için çareyi el yıkama ve maske de bulanlar,nasıl bunu tespit ettiler ve neye dayanarak bunu halka adeta dayattılar?

4.Dünya da bu yıl doğanlar ve ölenlerin sayısını kaç kişi olduğunu biliyor musunuz?
--Dünya da bu yıl ve şu ana kadar doğan insan sayısı 46 milyon 750 bin 429 kişi..
--Dünya da bu yıl ve şu ana kadar ölen insan sayısı 19 milyon 610 bin 152 kişi..
--Bir yılda iki buçuk milyon insan sadece böbrek hastalığından ölüyor

5.Bir hastalığa teşhis ve ad konuluyorsa,semptomlarından yola çıkarak nedeni biliniyordur ve ona göre ilacı veya aşısı da vardır yada yapılır demek doğru akıl değil midir?

6.Bu muhterem Covid-19, meşhur adı ile Coronavirüs,diğer grip hastalıkları olan Domuz gribi,Kuş Gribi bileşeninden yapılmış Farklı ve güçlü ve çabuk bulaşan bir grip diye tespiti nasıl yapıyorsunuz da,sadece ilaç ve aşısını bulamıyorsunuz?

Nedir bu ya?
--Elini yıka..
--Evde kal..
--Sokağa çıkma..

Neyse biz sorulara geri dönelim...

7.Fırında ekmek yapan,paket servisi yapan,su dağıtan,kargo dağıtan ve diğer bazı hizmetleri sunan kişiler aracılığı ile nasıl oluyor da bu muhterem Coronavirüs evlerde kalan insanlara bulaşmıyor?

8.Bir virüs ile anlaşmanız mı var ki;tepe noktasına çıktı,inişe geçti daha az insan ölecek vs. gibi açıklamalar yapıyorsunuz?

9.Bazı kişiler çıkıp diyor ki hayat artık eskisi gibi olmayacak? ya ne olacak amca? hayat ve insanlık senin istediğin gibi mi yaşayacak?
--Geç bunları.

Bak ben şimdi biraz da Dünyada ki siyasi oyunlardan bahsedip tekrar Coronavirüs'e geri döneyim...

--ABD'nin güvenlikten sorumlu danışmanı ve eski Dışişleri bakanlarından olan Condoleezze Rice 7 Ağustos 2003 tarihinde (7.8.2003 tarihli washington post gazetesinde ki yazısı) Büyük Ortadoğu konusunu içeren yazısında; “transforming the middle east – ortadoğu’yu dönüştürmek.”başlığı ile bir yazı kaleme almış ve Fas’tan Basra körfezine kadar Ortadoğu’da bulunan 22 devletin rejiminin, sınır ve haritalarının değiştirileceğini, Türkiye’nin de bunların içinde olduğunu vurgulamıştır.

ABD VE DÜNYA YA YÖN VEREN VE DÜNYAYI KUKLA GİBİ OYNATAN BİR AVUÇ AİLE ŞUNLARDIR...

--Rockefeller Ailesi:Petrolü elinde tutanlar..

--Morgan Ailesi;ABD'nin politikasını yönlendiriyor ve Dünyada ki tüm bankaların kontrolü ellerinde..
--Suud Hanedanlığı:Suud Hanedanı, 1932'den beri Suudi Arabistan'ı yöneten kraliyet ailesidir. Ailenin başı Kral Salman bin Abdülaziz El Suud ve bu hanedandaki aile bireylerinin sayısı yaklaşık 25.000'dir. Ülkede ki tüm işler ve Dünya petrol rezervinin %20 sini ellerinde tutmaktadırlar..

--Rothschild Ailesi: Rothschild ailesi Napolyon zamanında bile dünyanın en zengin ailelerinden biriydi.
Aile hakkında birçok farklı teori ve söylenti var. Kimileri dünyadaki bütün parayı ve tüm finansal kurumları kontrol ettiklerini söylüyor. Bunun yanında, Rothschilds ailesinin savaşların çoğunu desteklediği ve teşvik ettiği de genel inanışlar arasında yer alıyor.Rothschild'ın serveti ise bir tahmine göre 2 trilyon dolar. Yatırım, finans, bankacılık, şarap bağcılığı, petrol ve doğalgaz işlerinden para kazanıyorlar.

 

--Baruch Ailesi: Baruch ailesinin Rothschild'lerden ve Rockefeller'lerden daha az parası olduğu düşünülüyor ama kesinlikle güç ve kontrol olarak daha büyükler.
Bu hanedanı başlatan kişi olan Bernard Baruch, ABD başkanlarının danışmanı ve Sir Winston Churchill'in yakın arkadaşıydı. “Soğuk Savaş” terimiyle ortaya çıkan kişiydi ve atom bombasının icatlarını kontrolü altında tuttu. Bazı insanlar dünya hükümetini yaratan kişi olduğuna inanıyor.Baruch imparatorluğunun varisi hakkında çok az bilgi bulunuyor. 2 kızı ve bir oğlu olduğu biliniyor. Oğlu Bernard Baruch Jr. 90'lı yıllarda öldü. Bernard'ın torunları hakkında herhangi bir bilgi yok.Bir iddiaya göre aile sır gibi saklanıyor ve ABD hükumetini hala kontrol altında tutuyor.

 

--Walton Ailesi:Süpermarketler ve mağazalar zincirini yönetiyorlar..
--Windsor Hanedanlığı:Windsor Hanedanlığı, Büyük Britanya'nın kraliyet ailesidir.
Büyük Britanya'nın yanı sıra, Elizabeth II, 15 bağımsız ülkenin hükümdarıdır.

--Murdoch Ailesi:Medya sektörünü ellerinde tutmaktalar.Murdoch'lar 20th Century Fox, Fox News, Myspace ve Dow Jones şirketlerinin sahibi.
--Oppenheimer Ailesi: Dünya altın rezervinin büyük bir kısmının sahibidir.Elmas imparatorluğu Ernest’in torunu Nicky Oppenheimer tarafından yönetiliyor. Aile sadece elmas değil, altın, demir, platin ve endüstriyel madenler üretiyor ve satıyor.
Pritzker Ailesi:Ukrayna'dan göçüp ABD'ye gelen bu Yahudi aile, 1881'de Kiev'den Şikago'ya taşındı. Pritzker, otel, tur ve turizm hizmetleri satan Hayat Corporation adlı şirketin sahibi. Şirketin günümüzde de 54 ülkede toplam 777 oteli bulunuyor.
Bu ailelerin hepsi ABD de bir misyon oluşturmuş ve dünya ya böylece yön vermeye çalışmaktalar.Büyük n Ortadoğu prejelerinde ki hedefleri ise şunlardır..

1- ABD ,bu proje ile kendisine rakip olabilecek muhtemel bir gücün oluşmasını engellemek istemektedir.

2- ABD,bu proje ile rakipsiz askeri gücü teknolojik imkanı ile Ortadoğu bölgesini kontrol sevdasındadır.

3- ABD, bu proje ile Ortadoğu bölgesinde bulunan petrol ve doğalgaz kaynakları üzerinde denetimini sağlamak istemektedir.

4- ABD,bu proje ile ayrıca İsrail’in emniyetini sağlama amacını gütmektedir.

5- ABD, Avrupa birliği, Çin ve Japonya’yı bu kaynaklardan uzak tutmak istemektedir.

6- ABD, Ortadoğu bölgesinde bulunan tüm petrol ve doğalgaz yataklarına serbestçe ve korkusuzca ulaşmayı hedeflemektedir.

7- ABD'ye göre var olan ve ( İslâmî terör ) diye adlandırılan görünüşteki terörü önlemektir.

Bütün bu planlara ABD,kendi ikiz Kullelerini , bina çok eskidiği için ; Ve dünyayı inandırmak için saldırı düzenleyerek yıkarak başlamıştır. Afganistan'ı işgal ettikten sonra,Kimyasal silah üretiyor bahanesi ile Irak'ı işgal etmiş,buranın petrolüne konmuş,burayı 3'e bölmüş ve yüzbinlerce Müslüman Iraklı kadına tecavüz edilmiş,milyonlarca insanı öldürülmüştür.Sonra Suriye İşgal edilmiş ve Irakta ki senaryo uygulanmaktadır ve sonra Türkiye ve İran üzerinde bu işgal oyunları oynanmak istenecektir ve bu yüzden ülke olarak birlik ve dayanışma içinde olmalıyız.
Amaç burada Bütün bu saydığımız devletlerden toprak koparıp " Büyük İsrail Devleti"kurmayı sağlamaktır.

SON OLARAK DÜNYA YA ÇAĞRIMDIR...
Yüz yıllardır dünyayı dizayn eden bu bir avuç aile gördü ki Antartika Kıtasında Buz dağları eriyor ve Gökyüzünde ozon tabakası delindi.Yıllarca çare aradılar ve bulamadılar.
En sonunda Dünyada ki hareketliliği durdurmak ve gökyüzüne gaz salımını azaltmak ve insanları üreme ve ölümleri ile kontrol altına almak için Muhterem Coronavirüs ü üretip dünya ya yaydılar.
Şimdi bakın Dünya canlandı.Gökyüzü temizlendi ve Ozon tabakasında ki yırtık onarıldı.

EY Dünya liderleri ve bir avuç muhteremler!
Gelin tüm dünya da bir hafta hiç dışarı çıkmayalım.ekmek dahi üretip dağıtmayın.herkes 1 haftalık ihtiyacını karşılasın ve kimse dışarı çıkıp hareket etmesin sadece emniyet ve sağlıkçılar çalışsın.
Bir hafta sonra hayat normale dönsün.

SON SORUM?
Siz iyileşen insan sayısından sürekli bahsediyorsunuz..Ne ile tedavi ediyorsunuz? Madem tedavisi var,ne diye insanlığa zulüm ediyorsunuz?
Sizlere bir yılda ölen insan sayısını söyledim.her insan canı kutsaldır ama yaydığınız yaygara devede kulak kalıyor. İnsanlar bildiğimiz değişik rahatsızlıklardan ve yaşlılıktan dolayı ölüyor.

VE EN NEMLİSİ...
Dikkat buyurun!
En çok Ölüm şu an ABD de.
70 bine yaklaştı ölümler...
Bunu bahane ederek yeni bir savaş,yeni bir işgal mi düşünüyorsunuz?
Bitirin artık bu tiyatroyu.

DÜNYA TATİL HAFTASI OLSUN:Her sene bir hafta tüm dünya da tatil haftası ilan edilsin ve aynı gün ve saat de başlayıp bitecek şekilde sokağa çıkma yasağı olsun.uçaklar-araçlar hareket etmesin.Fabrikalar çalışmasın ve tüm insanlık evinde kalsın.O zaman Dünya ya yayılan gazlardan arınan dünya da ozon tabakası ve doğa yenilenmiş olur.

SAĞLIKLA KALIN...

 

sevgi ve saygılarımla
İbrahim AKDAĞ
30 Nisan 2020-Alanya

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Facebook: TC İbrahim Akdağ

Twıtter: @akdagloveyou

İnstagram:akdag9099

Whatsup:0 533 6252558

OFİS: 0 242 5143399

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ

www.alanyagunesi.com Haber Portalı

Ve

Alanya Güneşi Tv

İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni

Okunma 90319 kez Son Düzenlenme Cumartesi, 02 Mayıs 2020 16:32
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Bu kategorideki diğerleri: « TURİZM AH KORONA VAH KORONA.. »

Gazeteler