head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Yaklaşan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimleri için seçim çalişmalarıma hız veren , iş insanı Haydar YILDIZ gündeme ve Alanya ticaretine dair yeni açıklamalarda bulundu...

YAKLAŞAN ALTSO SEÇİMLERİ İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İŞ İNSANI HAYDAR YILDIZ, " SEÇİMLER BİR SANTRANÇ OYUNU GİBİDİR, DOĞRU YERDE DOĞRU HAMLEYİ YAPABİLİRSEN KAZANIRSIN. BU GÖREV İÇİN SADECE MADDİ GÜÇTE YETMEZ , İYİ BİR ZEKA VE İYİ BİR EKİP GEREKİR, ÇOK ŞÜKÜR BU YÖNDE SIKINTIMIZ YOK, ÇÜNKÜ EKİBİM DEKİ HERKES ALANIN DA PROFÖSYONEL" DEDİ...

haydar yıldız dan açıklama 3 ee44a

Yıldız Oda seçimlerinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının bölgenin en önemli meslek ve ticaret odalarından birisi olduğunu vurgulayarak , "Meslek odamızın bünyesinde Türkiye'nin enleri diyebileceğimiz önemli sanayi, ticaret ve Turizm firmalarımız bulunmaktadır. Bu nazarla Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, ekonomik olarak Akdeniz bölgesinin kalbi durumundadır." Dedi.

PROJE ÜRETİN KAYNAK BİZDEN...

Ticaret ve sanayi erbaplarının yurtiçinde ve yurtdışında işlerini kolaylaştırmak, oda mensuplarının geliştirmiş oldukları projelere kolay kaynak ve destek bulmalarını sağlamak için yola çıktıklarını ifade eden Yıldız, " üyelerimizin tüm sektörlerde yaşadıkları sıkıntıları ilgili birimlere iletip çözüm bulmak ve her üyemizin sıkıntısını ve problemini tek tek dinlemek çözmek için sizlerin de takdiriyle Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığımı açıkladım.Akdeniz İncisi olan İlçemizde Turizm sektörü başta olmak üzere, bir çok sektörde çok değerli esnaflarımız ve iş insanlarımız mevcut. Ekip olarak iyi bir analiz yaparak odamızın ve Alanya esnafının sorunları tek tek tespit ettik. Bu sorunları çözebilmek , yenilikçi projeleri hayata geçirebilmek ve engelleri el birliği ile aşabilmek için bu göreve talip oldum." diye konuştu.

haydar yıldız dan açıklama 2 686ae

EKİBİMİZDEKİ HERKES İŞİNİN EHLİ...

Yaptığı açıklamada ekibine güvenerek yola çıktığını ve her birinin işinde Profösyönel olduğununun altını çizen Haydar YILDIZ , " Biz oda yönetimine talip olduğumuzu ilk açıklayan adaylardan birisiyiz. Ekip olarak kazanabilecek ve vizyoner bir liste ile seçime girerek bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Burada şahıslar önemli değil. Biz şahıslar üzerinden yol almıyoruz. Önemli olan listenin kalitesi, listenin temsil kabiliyeti ve listenin vizyonerliğidir. İnşallah biz bunu da başaracağız. Bizim kapımız herkese açık. Bu konuda söyleyecek sözü olan kim varsa 7/24 telefonlarımız açık, adreslerimiz belli, tek tek herkesi dinlemek istiyoruz. Şunuda hiç kimse unutmasın ben ve ekibim kimseye rağmen yola çıkmış değiliz. Amacımız herkesle beraber bu yolda emin adımlarla yürümektir. Ekibimizde yer alan tüm değerli yol arkadaşlarımın hepsi birbirinden değerli ve hepsi kendi alanında profesyönellerdir. Bu sebeple siz değerli üyelerimizi dün olduğu gibi seçim bitiş saati olan 17:00'a kadar gücünüzle bizlere güç katmaya , değerli fikirlerinizle bizlere destek olmaya bekliyoruz. Ben bu yola elimi değil gövdemi koydum, Allah'ın izniyle de bu seçimi alnımızın akıyla kazanıp ,güzel ilçemiz Alanya'ya çok güzel projeler ile hizmet etmeye kararlıyız."dedi.

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler