head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

ALTSO’nun Nisan ayı gerçekleştirilen olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Mehmet Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, “Samimi yaklaşımı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi... 

altso nisan meclisi 3 e1421

ALTSO---Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 14:00’da ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

altso nisan meclisi 4 65958

ALTSO olarak mübarek Ramazan Ayı’nda da çalıştıklarını belirten Başkan Şahin, “Ticaret ve Sanayi Odası sadece Alanya’nın ekonomik yapısı değil, sivil toplum örgütlerinin sosyal sorumlulukları da bulunmaktadır. Bunu da en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Her zaman bizlerle kordinasyonlu çalışmalarını sürdürüyor. Gerek Alanya’daki gerekse de Antalya’daki ekibiyle birlikte. Muhittin başkan Alanya için her zaman elinden geleni yapıyor. Biz de onu görüyoruz. Samimi yaklaşımı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

altso nisan meclisi 2 şahin a12ba

‘ÜRETİCİ DAHA ÇOK DESTEKLENMELİ’...
Geçtiğimiz günlerde Kırsal Kalkınma ve Kırsal Yaşamı Destekleme Derneği (KIRSALDER) ve Alanya Ziraat Odası iş birliğinde gerçekleştirilen ‘1. Alanya Çiftçi Buluşması’ hakkında konuşan Şahin, “Çiftçiler buluşmasında en önemli noktalardan biri gelen zamlarla alakalıydı. Üretici bizler için çok önemli, daha çok desteklenmeli. Geçen yılki aldığımız zirai ilaçlar üç katını da geçmiş durumda. Üreticiler onun dışında elektriğe gelen zamlardan da şikayetçi olduklarını söylediler. Bizler de notlarımızı aldık ve gerekli yerlere ilettik. Elimizden ne geliyorsa üreticimizin yanında olacağız” diye konuştu.

altso nisan meclisi davetiye 709fa

Pandemi dolayısıyla iki yıldır gerçekleştiremedikleri geleneksel hale gelen iftar yemeğini bu yıl gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Şahin, tüm Alanya halkını iftar yemeğine davet etti.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler