head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye personeli ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi...

yücel ve personeli iftarda 2 2f7fc

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in geleneksel hale getirdiği personel iftar programı Olive Garden’da gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle 2 yıllık aranın ardından tekrar gerçekleştirilen programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Siyasi Parti Temsilcileri, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, birim amirleri ve tüm belediye personeli aileleri ile birlikte katıldı.

yücel ve personeli iftarda 5 başkan b4a02

Alanya Belediye personeline bir konuşma yapan Başkan Yücel, “Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tabi ki geçen yıllarda da birlikte olmak isterdik ama maalesef pandemi nedeniyle 2 yıl ara vermiştik.” diyerek sözlerine başladı.

yücel ve personeli iftarda 3 0033b

BAŞKAN YÜCEL; “SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM”...

Tüm belediye personeline çalışmalarından ve göstermiş oldukları gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yücel, “Ben gerçekten böyle güzide bir ekiple, memleketini, ülkesini seven, insanlara faydalı olan, insanlar için yaptığını Hak için yaptığına inanan bir ekiple çalışmaktan son derece mutluyum. Bizim adalet anlayışımız, bizim eşitlik anlayışımız, Hz. Ömer’in Dicle etrafında bir kurt kuzuyu kaparsa ondan biz sorumluyuz düsturuyla çalışan bir ekiple çalışmaktan dolayı gerçekten son derece mutluyum. Ben sizlerden razıyım, Allah’ta sizlerden razı olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim.” dedi.

yücel ve personeli iftarda 6 d6c60

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler