head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi Basın Bürosu görevlilerinden Mustafa Karasoy ve Aytemiz Alanyaspor Kulüp Müdürü Mehmet Karasoy'un anneleri Nurten Karasoy vefat etti... 

Alanya'nın tanınmış ailelerinden Karasoy'lar annelerini kaybettiler.

Alanya Belediyesi Basın Bürosu görevlilerinden Mustafa Karasoy ve Aytemiz Alanyaspor Kulüp Müdürü Mehmet Karasoy'un anneleri Nurten Karasoy vefat etti.


Alanya'nın eski siyasetçilerinden merhum Hüseyin Karasoy'un eşi olan, Sipahioğlu Ailesi'ne mensup Nurten Karasoy 83 yaşındaydı.

Bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi altında bulunan Karasoy, dün fenalaşmasının ardından kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Merhum Prof. Dr. Hüseyin Sipahioğlu'nun yeğeni, Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun da yakın akrabası olan Nurten Karasoy, yarın Sugözü Camisi'nde (26 Nisan 2022 Salı) öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Sugözü Talebe Yurdu önündeki Karasoy Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Alanya Güneşi Gazetesi Ailesi olarak, merhume Nurten Karasoy'a Allah'tan rahmet, Mustafa ve Mehmet Karasoy ile Karasoy Ailesi'ne, Sipahioğlu Ailesi'ne ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Gazeteler