head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın kırsal mahalleleri ve yayla yollarını yaz sezonuna hazır hale getirmek için çalışıyor...

yolar hazırlanıyor 2 74c24

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, yol bakım onarım ve kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Yayla sezonunun yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların ulaşımda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için özveri ile çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alanya’nın Dikmetaş, Kaplanhanı ve Söğüt Yaylası grup yolunda kar küreme ve temizleme çalışması gerçekleştirdi. Yoğun çalışmanın ardından üç yaylanın da yolları ulaşıma açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

yolar hazırlanıyor 3 dea6c


BAKIM ONARIMLAR SÜRÜYOR...
Diğer yandan merkeze yakın kırsal mahallelerde de yol bakım onarım ve yama çalışmaları da devam ediyor. Yaz aylarında yerli vatandaşlar kadar ilçeye gelen turistlerin de en çok kullandığı güzergahlar arasında yer alan Dim Grup yolu ve Akçatı yolunda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Trafik yoğunluğunun arttığı her iki yolda da ulaşımın daha rahat yapılabilmesi için yolda genel bakım ve onarımın yanı sıra bozuk olan yerlere de yama uygulaması yapıldı.

yolar hazırlanıyor 4 48797

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler