head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, doğudan batıya imar yolu açma ve düzenleme çalışlarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cikcilli- Mamadı arası 30 metrelik imar yolu stabilize olarak ulaşıma açıldı...

CİKCİLLİ YOLU 2 df6a8

Alanya Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Cikcilli, Büyükhasbahçe ve Çevre Yolu trafiğini rahatlatmak için başlattığı 30 metre genişliğindeki imar yolunda dolgu ve hafriyat çalışması tamamlanarak, yol stabilize olarak ulaşıma açıldı. Altyapı çalışmasının ardından yolun asfaltlama çalışmasına geçileceğini aktaran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kuzeyden Cikcilli üzerinden çevre yoluna alternatif bir güzergâh oluşturduklarını söyledi.

CİKCİLLİ YOLU 3 1d902

MAHALLELERDE YENİ YOL ÇALIŞMALRI DEVAM EDİYOR...

Kentin gelişime göre imar yolu açma çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Yücel, “Bu kapsamda Çıplaklı, Mahmutlar, Payallar, Demirtaş, Kestel ve Karakocalı’da yol çalışlarımız devam ediyor. Ayrıca kırsal mahallelerimizde yol düzenleme ve altyapı çalışmalarımız var. Oba- Karakocalı ve Dimçayı Yolunda ise sona geliyoruz. Şu an bölgede yol genişletme çalışmaları ve istinat duvarı yapımı tamamlanmak üzere. Sezon öncesi yolu trafiğe açmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler