head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

 

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Şehit Yakınları ve Gazilerle iftar programında bir araya geldi...

şehitlere iftar 2 182a9

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Alanya Öğretmenevinde gerçekleşen iftar programında Kaymakam Ürkmezer ve Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar yaptı.

şehitlere iftar 3 9f6db

Düzenlenen programda konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat “Teşkilatımızın 177. yıl dönümünü kutladığı bu güzel günde siz değerli şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bu vesileyle ülkemizin dört bir yanında görevini ifa eden meslektaşlarımın polis haftasını kutluyorum” dedi.

şehitlere iftar 4 e7faf


İlçe Emniyet Müdürü’nün konuşmasının ardından Kaymakam Ürkmezer misafirlere hitap ederek “Şehitlerimiz ve gazilerimizin değerli aileleri hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Böyle güzel ve anlamlı bir günde İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün düzenlediği iftar programında siz saygıdeğer şehit ve gazi ailelerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Öncelikle şuna inanıyoruz ki bizim için vatan için canını kanını döken polis ve askerlerimiz ve gözünü kırpmadan göreve koşanlar sayesinde özgür bir şekilde yaşıyoruz. Bizler onlar sayesinde ayakta durup yaşıyorsak onların bize bıraktığı emanetlere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Şehidimizin ve gazimizin emanetine her zaman öncelik vereceğiz. Atalarımızın bize bıraktığı bu güzel vatanı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza özgür ve müreffeh şekilde bırakacağız. Bu birlik ve beraberliği sağladığımız sürece bu ramazanları güzel bir şekilde eda edeceğiz. Bu vesileyle bütün şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize rahmet diliyorum ve bütün polislerimizin polis haftasını kutluyorum” dedi.

şehitlere iftar 6 19247

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler