head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin 2021 yılı “Medya Başarı Ödülleri” yarışmasının jüri toplantısı yapıldı. 58 eserin katıldığı yarışmada Jüri üyeleri sonuçları kapalı zarf içinde AGC Başkanı Gaye Coşkun'a teslim etti...

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Onursal Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Dışilişkiler Koordinatörü Mevlüt Yeni başkanlığında Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya GC Başkan Yardımcısı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı, Antalya GC Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, Kanal V program sunucusu Ali Orhan, Antalya GC Başkan Vekili Işık Tuncel, Antalya GC Başkan yardımcısı Ersin Aydın’ın katılımı değerlendirme yaptı.


JÜRİ 7 KİŞİDEN OLUŞUYOR...
Jüri Başkanı Mevlüt Yeni, yaptığı açıklamada,” Alanya Gazeteciler Cemiyeti’mizin yılın gazetecilerini belirlemek üzere meslektaşlarımla birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin merkezindeyiz. Alanyalı meslektaşlarımızın, emekçilerin bu emeklerini gerçekten objektif bir şekilde hak eden meslektaşlarımıza dağıtmak üzere bir araya geldik." dedi.
Yeni, "Çok az gazeteciler cemiyeti yarışma yapıyor. Bu aslında geleneksel hale gelmiş durumda. Bu açıdan bu yarışmaları önemsiyoruz. Önemsediğimiz için de cemiyetimiz Alanya’dan jüri üyeleri seçmek yerine Alanya dışından seçiyor. Yani bir taraftan burada tarafsızlığı da korumak adına Alanya dışından jüri belirleniyor. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’miz ve Alanyalı meslektaşlarımız bize güven duydukları için, bu emaneti bize tebliğ ettikleri için teşekkür ediyoruz. Şimdiden ödül alan, almayan bütün meslektaşlarıma , jüri üyesi arkadaşlarım adına kutluyorum. Ödül alanlar, almayanlar adına da almış oluyorlar” dedi.


AGC Başkanı Gaye Coşkun, jüri üyelerine seçim yaparken gösterdikleri titizlik ve verdikleri emek için teşekkür etti. Coşkun "Yarışma sonuçları bize kapalı zarf ile teslim edildi. Yönetim Kurulumuz ile önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda sonuçları açıklayacağız. Sonuçların şimdiden medya sektörüne hayırlı olmasını dilerim. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ödül alan arkadaşlarımı tebrik ederim." dedi.

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler