head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Ünlü tesettür gelinlik markası Asr-ı Zerafet'in Alanya Şubesi ile Mood Güzellik Merkezi, ünlü manken ve modacı Ivana Sert'in katıldığı görkemli bir törenle açıldı... 

Gelin Damat Dergisi tarafından 2021'de "Yılın Tesettür Gelinlik Markası" seçilen Asr-ı Zerafet'in Alanya Şubesi ve Mood Güzellik Merkezi, ünlü manken ve modacı Ivana Sert'in de katıldığı renkli bir törenle kapılarını açtı.

saadet manşet fe6fc

Çıplaklı Mahallesi Olive City Sitesi karşısında hizmet vermeye başlayan her iki işletme de, iş insanı Ahmet Kuru'nun eşi Zehra Kuru tarafından Alanya'ya kazandırıldı.

saadet 4 df237

Törene, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eşi Yıldız Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, vatandaşlar ve yüzlerce davetli katıldı.

saadet 1 848ef

"ALANYA'MIZA HAYIRLI OLSUN"...
Alanya'ya yeni bir soluk getiren Asr-ı Zerafet Alanya Şubesi ve Mood Güzellik Merkezi sahibi Zehra Kuru, "Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz" dedi. Kuru'nun ardından konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, işletme sahibi Zehra Kuru'yu tebrik ederek, "Giderek büyüyen Alanya'mıza gelen ünlü gelinlik markası Asr-ı Zerafet ve Mood Güzellik Merkezi'nin sahibi Zehra Kuru'yu tebrik ederim. Bölgemize hayırlı olsun. Helalinden bol kazançlar dilerim" dedi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise, "Kadın girişimcilerimizi her zaman destekliyoruz. Alanya'mıza böylesine güzel bir işletmeyi kazandıran Zehra Kuru'yu tebrik eder, hayırlı işler dilerim" dedi. Protokol üyeleri daha sonra açılış kurdelasını keserek işletmeyi gezdiler.

 saadet 2 06d10

GELİNLİĞE BAKAN BİR DAHA BAKTI...

Türkiye'nin yakından tanıdığı Sırp asıllı ünlü modacı Ivana Sert, Asr-ı Zerafet Alanya ve Mood Güzellik Merkezi'nin açılış yüzü oldu. Giydiği özel tasarım gelinlikle podyuma çıkan ünlü modacı, konukların meraklı bakışları arasında gelinliği tanıttı. Davetlilerle bol bol fotoğraf da çekiren Ivana Sert, sempatik tavırları ile ilgi odağı oldu.  

saadet 3 c73a8

 

 

 

 

Gazeteler