head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Kurulduğu günden bu yana tüm eğitim camiasının ve kamu çalışanlarının dikkatlerini üzerine çeken Fikri Hür Vicdanı Hür İrfani Hür Eğitim çalışanlarının adresi, Hürriyetçi Eğitim Sen tüm Türkiye ile birlikte Alanya'da da teşkilatlanmasına hızla devam etmekte...

Hürrriyetçi Eğitim Sen üyesi öğretmenler, Genel başkan Levent KURUOĞLU ve Genel Sekreter Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU nun katıldığı akşam yemeğinde biraraya geldiler.

hürriyetçi sendika 3 9eaa8

Genel Başkan Levent Kuruoğlu "Kimsenin kimseyi görevden alma ve atama yetkisinin olmadığı, demokrasinin en alt birimden en üst birime kadar engelsiz uygulanabileceği bir iç yönetim anlayışı ile tüzük oluşturduk. Sendikacılığın sözlük karşılığı ne ise sendikacılık o şekilde yapılacaktır. Öğretmenlerin sorunları çözülmeden sendikacılar makamlarında oturmamalıdır. Kendilerine oluşturdukları konfor alanının dışına çıkmamak adına sendikal değerlerden vazgeçmek sendikacılıkla bağdaşmaz".

Genel Sekreter Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU ise “Hürriyetçi Eğitim Sen dokuz köyden kovulan memurun onuncu ve sonuncu köyüdür. Bugüne kadar üye yaparken öncelik ama kazanıma gelince önemsiz kılınan eğitim çalışanlarımız ve üyelerimiz bu köye yerleşmeli ve hiçbir şartta köyünü terk etmemelidir. Genel başkanından ilçe temsilcisine kadar her kim olursa olsun, sendikanın kuruluş felsefesi ve amacı dışına çıkan kişiyi gördüğünüzde sendikanızdan istifa etmek yerine, sendikanıza sahip çıkıp sendikanızı bu kişilerden temizlemeye ve mücadelenizi bu çatı altında sürdürmeye kararlı olun."

hürriyetçi sendika 2 06227

Kurucu İlçe Temsilcisi ve aynı zamanda Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu Müdür yardımcısı olan Birkan ŞAM "Sendikal manifestomuzda ifade ettiğimiz gibi sendikal alanda farklı bir yaklaşım sergiliyoruz. Hür ve eleştirel düşünceyi merkeze alan, siyasetten talimat almayan sendika hayaliyle çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen yol arkadaşlarıma ve ziyaretleri için genel merkez yöneticilerimize teşekkür ediyorum." diyerek tüm Eğitim Çalışanlarını Hürriyetçi Eğitim Sen e katılmaya davet etti.

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler