head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

"Odamız Alanya'nın gıpta edilen odalarından biriydi, ama gelin görün ki; eski başkan ve yönetimi 4 yılda 6.500.000 ( Altı buçuk Trilyon) gelir elde etmişler ve odaya bir kuruş masraf etmedikleri gibi, herkesin gıpta ettiği odamız bakımsızlıktan dökülüyor..."

akkaya isyan etti evrak 2 86edc

akkaya isyan etti altfoto 1b2e9

ALANYA ŞOFÖRLER ODASINDA BİTMEYEN POLEMİKLER...
Alanya Şoförler Odası seçimleri bitti ve Efsane Başkan Ali Akkaya 12 yıl yönettiği Odayı ,bir dönem kendi isteği ile aday olmadı bıraktı ve bu dönem üye esnaflarının yoğun talebi ile yeniden başkan adayı olarak seçime girdi kazandı ama seçim bitti ve hala polemikler devam ediyor...

akkaya isyan etti 2 1548b

BAŞKAN AKKAYA POLEMİKLERE SON NOKTAYI KOYAN AÇIKLAMALAR YAPTI...

--Odamızın durumu içler acısı...
--Esnafımızın yuvası odaya bir çivi çakmamışlar...
--Alanya şoförler Odası tarihinde hiç bu kadar bakımsız olmamıştı...
--2022 yılına ait aidatlardan bile 108 bin TL üzerinde bir tahsilat yapmışlar ama, 2018 yılında 14 Mart seçim gününe kadar bir kuruş aidat tahsili bizler tarafından yapılmadı ki yeni yönetim bu tahsilatı yapsın.
-- Herkes anlasın diye eski rakamla belirtiyorum, Altı buçuk Trilyon parayı 4 yılda kazanmışlar ama Odaya bir çivi çakmamışlar...
--Makam aracının kapıları bakımsızlıktan çürümüş...
--Odanın kameraları çalışmıyor...
--Ticari araçlara kullanılmak üzere dönemimizde oda tarafından satın alınan kış lastiklerinin telleri çıkmış ve yenisi alınmamış...

akkaya isyan etti bina girişi 04c25

EFSANE BAŞKAN ALİ AKKAYA İSYAN ETTİ...

Dört yıl aradan sonra Alanya Şoförler Odası başkanlığına esnafın büyük desteği ve OY farkı ile yeniden seçilen ve esnafı arasında Efsane Başkan olarak adlandırılan Ali Akkaya bugün bir basın açıklaması yaptı.

akkaya isyan etti 6 balkon 57085

İŞTE BAŞKAN AKKAYA'NIN AÇIKLAMALARI...
Değerli Alanya basınımız aracılığı ile bir kez daha bizleri bu göreve getiren üyelerimize teşekkür ederim. Aslında bu tür polemiklere girmeyi sevmem ama artık bu açıklamayı yapmak elzem oldu. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Alanya şoförler Odası üyeleri mesleğine düşkün, meslek ahlak ve ilkelerine bağlı; tek derdi hizmet ve ekmeğini kazanmaktır. Bende onları temsilen bu tür polemikleri onlar kadar sevmiyorum ve bizi seçen bu değerli üyelerimizin oy versin vermesin; tamamına hizmet etmek için buradayız.

akkaya isyan etti 8dışarı e8b00

AKKAYA; ESNAFIMIZIN YUVASI VİRANE OLMUŞ...
Geçen dönem Odamızı yöneten başkan ve yönetimin yaptıklarına ve yazdıklarına-sözlerine hayret ettim. Bütün değerli üyelerim ve Alanya kamuoyumuzun bilmesinin zorunlu olduğu bir durum yaşıyoruz.

akkaya isyan etti 7 dolaplar badd4
Bakın eski yönetim ne yapmış; Geçen dönem biz seçime girerken 14 Mart da seçimi yaptık ve o yıla ait tek kuruş aidat tahsil etmedik üyelerimizden, ama bu arkadaşlar giderken bile tahsilat yapmışlar.19 Mart 2022 de yaptığımız kongre öncesine kadar geçen zaman diliminde, yani bu yıla ait aidatlardan 108 bin TL, 822 lira 33 kuruş tahsil etmişler ama Odamız yine de 172 bin TL'den fazla pasif borca girmiş ve 63 bin 064,98 TL eksi borç olarak bizlere bırakılmış.

akkaya isyan etti 12başkanlık makamı d050e

BU YILA DAİR ALACAK AÇIKLAMALARINA HAYRET EDİYORUM...

Odamızın bu yılki gelecek aidatlarını gündeme getirmişler, daha 2022 yılının başındayız. Her esnaf odasının üyesinden alacağı olur ve bu gayet normaldir, kaldı ki; o zaman gelecek aylara ait odamızda çalışanların maaşları , SSK-VERGİ-ELEKTRİK-SU-,ARAÇ GİDERLERİ VE DİĞER HİZMET GİDERLERİ bu gelirler ile karşılanmaktadır.

akkaya isyan etti araç 2 c4dee

Dört yıl boyunca 6.500.000 TL (Altı buçuk trilyon ) gelir elde etmişler ve odaya tek çivi çakılmadığı gibi Konforlu ve herkesin kullanımına açık odamızın iç ve dış duvarları çatlamış ve yıkılmaya yüz tutmuş. Esnafımızın güvenliği için aldığımız kış lastiklerinin telleri çıkmış. Yine esnafımızın ve çalışanlarımızın güvenliği için şeffaf çalışma düsturumuz ve hak ihlalini, gereksiz iddiaları önlemek için odamıza monte ettiğimiz kameralar maalesef çalışmıyor. Odamıza gelen herkes, Oda binasına girince gözlerine inanamıyor, yüz yıldır kullanılmayan bir döküntü depo görüntüsü veren bina girişini görenler şaşkınlıklarını ve kızgınlıklarını dile getiriyor.

akkaya isyan etti 9 2a61a

ÖTV'den odamıza aldığımız araç parası ortada yok. Biz Alanya Şoförler Odası olarak Genel merkeze destekler verirken, Genel merkezden bu eski yönetim 90 bin TL destek almalarına rağmen ekside kalmışlar ve paraları yok.

akkaya isyan etti 4 lastik ec195

Son olarak şunu bir kere daha söylemek istiyorum.28 yıl aktif olarak çalıştığım odamızın 12 yıl aralıksız başkanlığını yaptım ve bu seçim ile bu hizmetimiz 16 yıla çıkacak inşallah. Bir kere daha söylüyorum, seçim bitti.

 

akkaya isyan etti 11 bina içi 578f7

Bize oy veren vermeyen her üyemizin emrinde ve Alanya halkımızın da hizmetindeyiz. Şimdi hizmet zamanı ve gereksiz polemiklere gerek yok.

akkaya isyan etti 5 tavan f152e


Geçmiş seçimlerde olduğu gibi, yine şimdi çağrıda bulunuyorum! Ben Recep Çalış başkan ve ekibi ile, her seçim sonrası bir kahvaltı veya yemek masasında oturalım konuşalım; polemiklerle kamuoyu aracılığı ile tartışmayalım dedim.

akkaya isyan etti evrak 1 30002

Yine aynı çağrıda bulunuyorum ve değerli basınımız aracılığı ile bu çağrımı yineliyorum. Gelin her iki taraf başkan ve ekibi bir arada dostça oturup konuşalım ve kamuoyunda gereksiz ve bizlere yakışmayan tartışmalarla gündemde olmayalım diyorum.

Tüm üyelerimize saygı ve sevgilerimi sunarım".

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler