head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hüseyin Gök, kalabalık bir törenle seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi... 

pazarcılar odası seçimi 2 43674

27 Mart 2022 saat 10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavcılar Odası Genel Kurulu öncesi aday Hüseyin Gök çalışmalarına hız verdi.

pazarcılar odası seçimi 4 6243d

Başkan Adayı Gök, seçim ofisini bugün düzenlenen kalabalık bir törenle açtı.

Pazar pazarı Devrek Simit arkası Show Mercek karşısında bulunan seçim ofisinin açılış törenine, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Pazarcılar Odası mevcut Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci , Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Doğan Bacak  ve çok sayıda davetli katıldı.

pazarcılar odası seçimi 3 başkan f4ce9

‘ESNAFIMIZIN SORUNLARINI VE ÇÖZÜMLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ’...
Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Adayı Gök, “Törenimize katılım sağlayan herkese ekibim ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Ben ve ekibim pazarların içinde aktif esnaflık yapmaktayız. Pazarların sorunları ve eksiklikleri, bu sorunların nasıl çözülebileceğini gayet iyi biliyoruz. Bu süreçte ekibim ve şahsım adına, bizlere destek ve gönül veren esnaflara ve tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Esnaflarımız ve bizler için hayırlısı neyse o olsun” dedi.

pazarcılar odası seçimi 5 9b034

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler