head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Alanya Şoförler Odası Başkanlığını 3 dönem başarı ile yürüten ve sonrasında bir dönem aday olmayan ; esnafının aşırı ısrarı ve talebi üzerine yeniden aday olan Alanya Şoförler Odası Başkan Adayı Ali Akkaya, bugün Eşgilik Düğün Salonu’nda Berat Kandili dolayısı ile mevlid okutup, yemek verdi...

akkaya mevlidi 2 3e9b1

AKKAYA'YA  SEVGİ SELİ VE BÜYÜK DESTEK...

Başkanlık yaptığı yıllarda ; esnaflarına gezi turları,spor organizasyonları ve dayanışma-kaynaşma toplantıları düzenleyen; Ramazan iftar yemeklerinde coşkulu insan yoğunluğu ve esnaf desteğini belleklere kazıyan Ali Akaya; 4 yıllık suskunlukla geçen bu süreci tekrar bugünkü Mevlid ile başlattı.

akkaya mevlidi 3 f54ef

GÜNDÜZ İŞ SAATİ OLMASINA RAĞMEN,YOĞUN ESNAF KATILIMI; ALİ AKKAYA'YA ÖZLEM VE DESTEĞİN İSPATI OLDU...

akkaya mevlidi 7 abdad

Özellikle Alanyalı taksicilerin ,ticari araçları ile Alanya Eşgilik Düğün salonunun çevresini hınca hınç doldurması gözlerden kaçmadı.

akkaya mevlidi 4 3ab2b

Mevlide Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.

akkaya mevlidi 5 8e26d

Başkan Akkaya, 19 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongreye tüm esnafları davet etti.

Akkaya, “ Berat Kandili dolayısıyla mevlit okutup yemek vermek istedik. Bugün Eşgilik Düğün Salonu’nda okutmuş olduğumuz Mevlid-i Şerif ve akabinde vermiş olduğumuz yemeğe yoğun bir katılım yapan esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Cumartesi günü Alanya Şoförler, Nakliyeciler, Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulu var. Tüm esnafımızın desteklerini bekliyorum. Esnaflarımızın mübarek berat kandilini kutlar sağlık, sıhhat, afiyetler dilerim."diyerek esnaflarının sevgi ve desteğinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

akkaya mevlidi 6 aa11f

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler