head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

Alanya Belediyesi’nin Okurcalar Mahallesi’ne inşa edeceği spor kompleksinde inşaat çalışmaları başlıyor. Tesisin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hem spor turizminin gelişmesi hem de bölgede yaşayan vatandaşların spor yapmalarına olanak sağlayacak projenin biran önce hayata geçirileceğini söyledi...

SPORDAN.2 d11a2


Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin Okurcalar Mahallesi’ne kazandıracağı Spor kompleksinin inşa edileceği bölgede incelemelerde bulundu. Plan Proje, Kentsel Tasarım, Fen İşleri, Emlak İstimlak ve Spor Müdürlüğü ekiplerinin yer aldığı incelemede Başkan Yücel, inşaatın bir an önce başlaması talimatı verdi.

SPORDAN.3jpg 4a298

YÜCEL “TESİSİMİZ SPOR TURİZMİNE’DE HİZMET EDECEK”...

Sürekli büyüyen ve gelişen Alanya’nın ihtiyaçlarına cevap verme adına ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçirmek için mücadele ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Alanya’da spor turizminin gelişmesi ve bölgede yaşayan vatandaşların spor yapabilmelerine imkan sağlayacak projemizi biran önce hayata geçirmek istiyoruz. İçerisinde soyunma odaları, idari ve yönetim ofisleri, güreş eğitim alanı, spor sahaları, tenis kortları ve tribünün yer alacağı tesisimiz Okurcalar mahallemiz başta olmak üzere çevre mahallelerimize hizmet verecek. Gelişen ve sürekli büyüyen Alanya’mız için var gücümüzle çalışarak Alanya’nın marka değerine değer katacak projeleri vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.” dedi. 

SPORDAN.4 b4496

 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

 

Gazeteler