head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in trafik yoğunluğunu azaltmak için başlattığı Sahil Bandı Düzenleme Projesi’nde son aşamaya gelindi.

bisiklet yolu 2 21160

Projenin doğu etabını oluşturan Alanya Merkez-Kargıcak hattının son 6 kilometrelik bölümü olan Oba Çayı- Atatürk Anıtı arasında hızla devam eden çalışmalar, turizm sezonu öncesi tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacak...

bisiklet yolu 3 75cec

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri bir bir yükselmeye devam ediyor. Bu kapsamda planlanan ve sahil bandını baştan aşağı yenileyecek, araç, yaya ve bisiklet trafiğini düzenleyecek Sahil Bandı Düzenleme Projesi’nde sona geliniyor.

bisiklet yolu 6 bb291

Projenin son kısmını oluşturan Oba Çayı- Atatürk Anıtı arasındaki etapta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yücel, “Kalan 6 kilometrelik etabı kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

bisiklet yolu 4 2b99e

BAŞKAN YÜCEL: “BİSİKLET VE YAYA YOLLARI İLE TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTACAĞIZ”...

Artan nüfus yoğunluğundan doğan trafik yoğunluğunu hayata geçirecekleri kesintisiz bisiklet ve yaya yolları ile azaltmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yücel, “Sürekli gelişen ve büyüyen Alanyamız’da şehirdeki trafik yoğunluğunun artmasıyla araç, bisiklet ve yaya yollarımızı bir kez daha gözden geçiriyoruz. Buradaki keşmekeşi sonlandırmak amacıyla başlattığımız Alanya Merkez-Kargıcak Doğu Sahil Bandı Düzenleme Projemizin 15 kilometresini bitirmiştik. Geriye kalan kısmının da yapımına hızlı bir şekilde başladık. Turizm sezonu başlamadan çalışmalarımızı tamamlayacağız. Çalışmalarımız tamamlandığında Alanya merkez Anıt önünden bisikletiyle çıkan bir vatandaşımız 21 km kesintisiz bisiklet yollarımızda Kargıcak’a kadar gidebilecek.” dedi. 

bisiklet yolu 5 38280

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler