head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Türkiye’de kadınlar tarafından yönetilen KOBİ’lerin finansmana erişimlerini kolaylaştırmak ve daha rekabetçi olmalarını sağlayabilmek amacıyla finansal ve teknik destek sunan ‘Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı işletme merceği tanıtım toplantısı Odamız öncülüğünde kadın girişimcilerimizin katılımları ile ALTSO Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 kadınlara 3 b19e3

Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Kredi Garanti Fonu tarafından finanse edilen program ile işletmelerini daha yakından izlemeleri ve analiz etmelerini, güçlü yanlarını keşfedip, geliştirmek ve finanse etmek için fırsatlar elde etmesine yardımcı olmak amaçlanmıştır.

kadınlara 2 1b9f5

ALTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma TAŞPINAR, “Bu destek programının önceki ayağı ile ilgili toplantılarımızı 2016 yılında gerçekleştirmiştik. Bugün odamızda yine kadın girişimcilerimiz ile bu programın ikinci ayağını düzenleyerek kadın girişimcilerimizin işletmelerinin genel durumu, hangi yönlerinin kuvvetli, hangi yönlerinin zayıf olduğu analiz edilebilmelerine fırsat verecek program ile ilgili farkındalık sağlamaya çalıştık” diye konuştu.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler