head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

AGC --Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyesi Alanyalı gazeteciler, son zamanlarda sadece Alanya'nın değil; Antalya bölgesinin ve Akdeniz'in sesi olmaya devam ediyorlar.

AGC gündoğmuş gezisi 2 331a7

Dünyaya açılan turizmin gözbebeği bölgede yapılmak istenen HES-Hidro Elektrik Santralleri ile doğanın katledilmesine karşı çıkan AGC üyesi gazeteciler; yaptıkları kültürel gezilerde bile bu sorumsuzluğa ve doğa katliamına dur demek için ses getirmeye devam ediyorlar.

AGC gündoğmuş gezisi 16 148ce

 

AGC gündoğmuş gezisi 3 de570

AGC gündoğmuş gezisi 15 ben karda 79eff

DİM ÇAYININ ÇIKTIĞI YERDEN SONRA ,UÇANSU ŞELALESİ DE PARAGÖZLER TARAFINDAN TALAN EDİLMEK İSTENİYOR...

AGC gündoğmuş gezisi 17 876ed

Gezi sırasında, HES yapılmak istenen Gündoğmuş Uçansu Şelalesi önünde toplu fotoğraf çektiren ve HES'e hayır diye haykıran Alanyalı gazeteciler,örnek bir dayanışma  örneği ile yeni bir duyarlılığa imza attılar..

AGC gündoğmuş gezisi 4 87342

UÇANSU ŞELALESİ, DÜNYADA SADECE KAR SUYU İLE AKAN 5 ŞELALEDEN BİRİ...

Uçansu şelalesinin özelliği kendine has güzelliği ile bütünleşiyor.

AGC gündoğmuş gezisi 18 dcf1e

Dünya da sadece böyle beş adet kar suyunun erimesi ile şelaleye dönüşen yerlerden birisi de Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Uçansu şelalesidir.

AGC gündoğmuş gezisi 5 ÇİÇEKLER 2df09

İŞTE UÇANSU ŞELALESİ...

Yoğun yağan kar ve kışın ardından yeraltında biriken kar suyu erimeye başlayınca çoşku ile kayaların altından yer yüzüne çıkıp bu muhteşem güzelliği oluşturuyor.

AGC gündoğmuş gezisi UÇANSU 2 edb0e

ALANYALI GAZETECİLER GÜNDOĞMUŞ'A DEMİR ATTI... 

Geçen hafta Alanya’nın en güzel coğrafik görsellerine sahip yerleşim birimlerinin başında gelen, Alanya’ya 40 kilometre uzaklıktaki Dim Alacami Mahallesi’nde buluşan AGC üyeleri, bu hafta da Antalya’nın kuzeydeki ilçelerinden Gündoğmuş’taydı.

AGC gündoğmuş gezisi 9 e50a5

Dünyaca ünlü Uçansu Şelalesi, Gündoğmuş merkez, Bayraktepe ve Gelesandıra’yı ziyaret eden AGC üyeleri aileleriyle yine keyifli bir hafta sonu yaşadı.

AGC gündoğmuş gezisi 10 f2dbf

Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi’nde, CHP’nin Alanya’daki sembol isimlerinden Yeminli Mali Müşavir Mevlüt Güven’in merhume eşi adına yaptırdığı Ayşe Güven İlköğretim Okulu bahçesinde kahvaltı yapan AGC üyelerine, Mevlüt Güven de eşlik etti. Güven, hayırseveri olduğu okula kitap bağışında bulundu.

AGC gündoğmuş gezisi 5 ÇİÇEKLER 2df09

AGC üyeleri daha sonra Gündoğmuş merkezdeki meydanda, kentin yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

AGC gündoğmuş gezisi 7 f24b9

Gündoğmuş Gazetesi sahibi Mesut Uygur başta olmak üzere Gündoğmuş Belediyesi yöneticileri ve bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı da olan AGC Başkanı Gaye Coşkun ve AGC üyelerini çiçeklerle karşıladı.

AGC gündoğmuş gezisi 6 609cb

Bürokratlar ve siyasiler, Coşkun ve kadın gazetecilere çiçek takdim ettiler.

AGC gündoğmuş gezisi 12 AYTEN e408d

Meydandaki karşılama töreninin ardından Uçansu Şelalesi’ne giderek burada eriyen kar sularıyla beslenen şelalede hem fotoğraf çektiren hem de keyifli saatler yaşayan AGC Başkanı Gaye Coşkun öncülüğündeki üyeler, son olarak Gündoğmuş’un coğrafik güzellikleriyle ünlü Gelesandıra bölgesinde kar üzerinde düzenlenen sucuk ekmek partisine katıldı.

AGC gündoğmuş gezisi 14 SUÇUK b73f6

AGC gündoğmuş gezisi 11 BEN KARDA aa78e

Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Gündoğmuş Gazetesi sahibi Mesut Uygur’a, yöre halkına ve yöneticilere teşekkür eden AGC Başkanı Gaye Coşkun, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte AGC üyelerini birleştirici ve kaynaştırıcı etkinliklere devam edeceklerini kaydetti.

 

 

AGC gündoğmuş gezisi 13 1332b

 AGC gündoğmuş gezisi 19 ben 6856d

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

Gazeteler