head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen “Kardeşlerimiz Üşümesin” temalı yardım kampanyası kapsamında 1743 çift bot/çizme ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı...

Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından ağır kış şartlarıyla mücadele eden ve çadırlarda yaşamak zorunda kalanlar için “Kardeşlerimiz Üşümesin” temalı yardım kampanyası düzenlendi.

çizme 2 e0da1

Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP)’nun da destekte bulunduğu ve Alanya halkının da yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyası kapsamında Alanya’dan 1743 çift bot/çizme ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı. Antalya genelinden ise toplam 8 bin 252 çift bot/çizme ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmış oldu. Ayrıca; rehabilitasyon merkezinde kullanılmak üzere işitme test cihazı ve postür ölçüm cihazı ile bu cihazlardan veri almayı sağlamak üzere kullanılacak bilgisayar, yazıcı ve monitör’ün yanı sıra 1250 koli temizlik malzemesi mazlum ve muhtaç kardeşlerimize ulaştırıldı.

çizme 3 müftü 51dd9

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından ağır kış şartlarıyla mücadele eden ve çadırlarda yaşamak zorunda kalan kardeşlerimiz için “Kardeşlerimiz Üşümesin” temalı yardım kampanyası düzenledik. Yardım kampanyası kapsamında Alanya’dan 1743 çift bot/çizme ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı. Yardım kampanyamıza en başından beri destekte bulunan Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP)’a ve tüm hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Rabbimiz ayni ve nakdi yardımda bulunan tüm hayırseverlerimizin hayır ve hasenatlarını kabul eylesin. Rabbim mazlumların, mağdurların, çaresizlerin ümidi olan ülkemize ve milletimize zeval vermesin.” dedi.

 


Haber:Zeki Demir

Gazeteler