head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan bir grup hayvansever, kendi aralarında sokak hayvanları yararına başlattıkları etkinlik kapsamında Alanya Belediyesi Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret edip mama bağışında bulundular...

hayvan bakım evi 2 99db1
Alanya’da emlak sektörüyle uğraşan bir grup iş insanı, sokak hayvanları yararına başlattıkları etkinlik kapsamında Alanya Belediyesi Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret edip mama bağışında bulundu.

hayvan bakım evi 3 04b51

Etkinliği bir sosyal medya akımı olan challenge (meydan okuma) etkinliği olarak planladıklarını, başka firmaları da bu kapsamda mama bağışına davet edeceklerini belirten bağışçılar, “Amacımız bu tür sosyal etkinliklere olan yatkınlığı ve yakınlığı arttırmak. Etrafımızdaki insanların dikkatlerini çekebilmek. Umarız bir faydamız olmuştur. İlerleyen günlerde bu etkinliklerin sayısını fazlalaştırmak istiyoruz” dedi. Bağışçı grup daha sonra Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip, hayvanlarla yakından ilgilenerek besleme çalışmalarına katıldılar. 

hayvan bakım evi 4 a9916

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler