head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Rock müziğinin efsane grubu Moğollar’ı Antalyalılarla buluşturdu. Anadolu Rock ustaları anısına düzenlenen konserde Moğollar sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Moğollar konseri düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda düzenlenen ve Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde Şubat ayında kaybedilen Cem Karaca, Barış Manço gibi Anadolu Rock ustaları anıldı. Cahit Berkay, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Kemal Küçükbakkal ve Emrah Karaca’dan oluşan Moğollar’ın performansı izleyenleri büyüledi.

Moğollar Antalyalıları büyüledi 2 b668f

EN SEVİLEN ŞARKILARI SESLENDİRİLDİ...

Moğollar, 1 Şubat 1999’da hayatını kaybeden Barış Manço, 8 Şubat 2004 yılında kaybettiğimiz Cem Karaca ve diğer Rock ustalarının en sevilen parçalarını söyledi. Moğollar, ‘Selvi boylum al yazmalım’, ‘Dinleyiverin gari’ “7/8-9/8’ gibi unutulmaz parçalarını da seslendirdi.

Moğollar Antalyalıları büyüledi 3 41d77

NOSTALJİ YAŞANDI...

Antalyalılar, nostalji dolu unutulmaz bir gece geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Okan Yavuz, 3 saat süren konserin sonunda grup üyelerine Altın Portakal Hatıra Ormanı’nda kendileri için dikilen fidanların sertifikalarını takdim ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına teşekkür etti.   

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler