head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya Mobilyacılar, Doğramacılar ve Hızarcılar Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan Hüseyin Alataş güven tazeledi... 

Genel kurula saat 10:30 da tek aday olarak giren Hüseyin Alataş,üyelerin oyları ile tekrar başkan seçildi. 

alataş güven tazeledi 2 21031

Alanya Şoförler Odası Düğün Salonu’nda divanın oluşturulması ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Genel kurulda yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesinin ardından odaya her türlü taşıt, menkul ve gayrimenkul alımı ve satımı, inşa ettirilmesi, kiraya verilmesi veya kiralanması, ipotek konulması, borç alınması veya verilmesi, kurulmuş ve kurulacak olan vakıf, kooperatif ve şirkete üye veya ortak olunması, kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik projeler hazırlanması için yönetim kuruluna yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

alataş güven tazeledi 3 fdbd3

Kamu yararına faaliyet gösteren kuruluşlara sosyal yardım yapılması ve muhtaç durumdaki üyelere ayni ve nakdi yardımda bulunulması için yönetime yetki verilmesinin kabul edilmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

alataş güven tazeledi 4 25c9e

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Alataş, 2010 yılından beri görev yaptığını ifade ederek esnafı mahcup etmeyeceğini söyledi.

alataş güven tazeledi 1 f4182

Oy verme ve sandıkların açılması işlemi ile kongre sona erdi.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler