head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde etkili olan yağış ve fırtınanın ardından denizden kıyıya vuran atıkların temizliğine başladı...

denizkenarı temizliği 2 8cd77

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temiz ve yaşanabilir bir kent misyonuyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son günlerde Alanya genelinde etkili olan yağış ve fırtınanın ardından denizden kıyıya vuran atıkların temizliğine Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ile işbirliğinde başlandı. Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir her yıl kamyonlarca çöpün denizden kıyıya vurduğunu belirterek, vatandaşları çöplerini çöp kutularına atmaları konusunda duyarlı davranmaya davet etti.

denizkenarı temizliği 3 92fb0

“PİKNİK ALANLARINDA ÇÖP BIRAKMAYALIM”...

Vatandaşlara seslenen Müdür Demir, “Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak fırtına ve yağışların etkisiyle kıyıya vuran çöpleri sahilden temizlemeye başladık. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz, gittikleri piknik, mesire, yeşil alanlarda çöplerini bırakmasınlar. Aksi halde bırakılan bu çöpler yağışların da etkisiyle akarsular aracılığıyla denize ulaşıyor akabinde bu tür görüntülere sahne oluyor. Lütfen duyarlı olalım. Çöp konteynerinin olmadığı yerler için 444 82 07 numaralı Çözüm Masası’na bildirebilirler ekiplerimiz hemen ilgilenecektir” dedi.

denizkenarı temizliği 4 f6c15

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler