head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

11 Ocak 2022 de Alanya Şoförler Odası Düğün Salonunda saat 10.00 yapılacak olan Alanya Bakkallar Odası seçimi öncesi tüm üyeleri oy vermeye davet eden mevcut başkan ve Başkan adayı Velittin Yenialp, Alanya Güneşi gazetemize yaptığı açıklamada esnaflarına seslendi ve yaptıklarını kısaca hatırlatarak şunları söyledi.

VELİTTİN YENİ ALP VE YÖNETİMİ 2 BAŞKAN d1589

BAŞKAN YENİALP: " 2010 Yılında 4.5 trilyon yani bugünkü para birimi ile dört buçuk milyon borç ve icra batağında bir odayı devir aldık. Şükürler olsun ki bugün Alanya Bakkallar ve Bayiler odamızın hiç borcu yok.
Odanın Dört buçuk milyon borcunun yanında 6 banka tarafından icra edilmiş bir Esnaf odası mülkü vardı. Bu icra borçlarını da kapatıp, odamızı herkesin rahat kullanacağı modern ve hizmet veren esnaf odası haline getirdik. Eskiden Esnaflarımız bazı Tekel vize- bandrol işlemleri için Antalya ya giderdi. Ama artık üyelerimizi, Banka-Kaymakamlık veya İlçe tarım müdürlüğüne göndermeden, Antalya ya göndermeden odamızda işlemlerini bir çay molasında bitirip güler yüzle göndermenin mutluluğunu da yaşıyoruz.
Alanya Bakkallar Odası Türkiye'de ki Federasyon yönetiminde ve Antalya il yönetiminde temsil edilmektedir ve tüm esnaflarımızın sıkıntılarını anında bürokratlara iletmenin başarısını da üyelerimiz adına yaşıyoruz.
Ben göreve geldiğimden beri bir iki küçük değişiklik dışında çekirdek kadromuz ile yolumuza ve hizmete devam ettik ve ediyoruz.
Bakkallarımızı ve diğer esnaf üyelerimizi Pandemi döneminde de yalnız bırakmadık. İş yerlerine oda olarak hazırladığımız sosyal mesafe ve hijyen uyarılarını içeren levha ve broşür ve benzeri etiketlerimizi astık. Tüm üyelerimizin iş yerlerini odamıza ait cihazlarımız ile dezenfekte ettik.
Genç ve dinamik bir ekibim ile yine sizlerin desteği ile başkanınız olarak yola devam etmek istiyoruz.2022 Tüm üyelerimize ve Alanya halkımıza bol kazançlı ve sağlıklı yaşanan bir yıl olsun diliyorum." dedi.

VELİTTİN YENİ ALP VE YÖNETİMİ 1 a845b

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler