head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

NURİ DEMİR VE EKİBİ...

--Güçlü ESNAF
--Güçlü YÖNETİM
--Güçlü BAŞKAN
Sloganı ile seçim çalışmalarına katıldı.

ALESO SEÇİMLERİ VE ADAYLAR 1 e5632

BAŞKAN DEMİR:" Görüştüğümüz her esnafımız biz senden vaz geçmeyiz diyor. Ben zaten her zaman esnafımın yanındayım, sadece seçimlerde değil. Ve her platformda esnafımın sesi oldum. Esnafımıza bir kere daha diyorum ki, Tecrübe ve birikime oy verin"dedi.

 

***

 

FATİH NİZAM VE EKİBİ...
--Gönül verdik
Sloganı ile seçim çalışmalarına katıldı.

ALESO SEÇİMLERİ VE ADAYLAR 2 NİZAM de76d

FATİH NİZAM: " Esnafımıza soluk aldıracağımız birçok projemiz var ama Coronavirüs esnafımızın belini büktü. Bu sıkıntılı dönemde esnafımız büyük maddi sıkıntılar yaşadı. Esnaf odamız ve yönetim olarak esnafımızın her türlü bürokratik sorununu çözmek için; (Bankalardan kredi alması, vize işlemleri ve hukuki işlemler) konusunda esnafımızın yanında olacağız ve bu sorunlarını çözeceğiz "dedi.

 

 ***

 

SELMAN ARIKAN VE EKİBİ...

--Esnafa Taze Kan, Başkan Selman Arıkan
Sloganı ile seçim çalışmalarına katıldı.

ALESO SEÇİMLERİ VE ADAYLAR 3 SELMAN f6442

SELMAN ARIKAN:" Ben ve yönetimde ki arkadaşlarım Üniversite eğitimi kazanan ama sıkıntıda olan esnaflarımızın çocuklarına burs sağlayacağız. Belediyemiz ile ortak bir çalışma sonucu ,yüz tutmuş zanaatlarımızı esnaf sokağımızda yeniden yaşatacak ve onlarında kazanç sağlamalarına vesile olacağız. Hazırladığımız seçim kitapçığımızda birçok projemiz mevcuttur. "dedi.

 

***

DURAN ŞİMŞEK VE EKİBİ...

--Değişim ve gelişim için yenilik
--Beraber olalım, Değer katalım
Sloganları ile seçim çalışmalarına katıldı.

ALESO SEÇİMLERİ VE ADAYLAR 4 DURAN 3f244

DURAN ŞİMŞEK: " Esnaflarımızı; dünyaya açılsınlar ve yenilikleri hemen hayat geçirsinler diye, uluslararası ve ulusal fuarlara ve gezilere götürerek gelişimlerine katkılar sunacağız. Ayrıca bugüne kadar hiç yapılmayan meslek gruplarına göre kahvaltılı ve yemekli toplantılar ile Alanya esnafımızın kaynaşmasını sağlayacağız" dedi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler