head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Alanya Güneşi Gazetesi, yayın hayatına başlamasının 10. yıl dönümüne özel kokteyl düzenledi. Yeni Alanya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ferit Kesen, yılın en başarılı gazetecisi ödülüne layık görüldü... 

KESENE ÖDÜL 3 ae1e7

Alanya'da haftalık olarak yayın yapan Alanya Güneşi Gazetesi, 10. kuruluş yıldönümünü bugün Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlediği kokteylle kutladı. İbrahim Akdağ’ın imtiyaz sahibi olduğu gazetenin kuruluş kokteyline çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Akdağ, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Akdağ, “Basın büyük sıkıntılardan geçiyor. Biz de bu sıkıntıları yaşayan bir kurum olarak gazetemizi 10 yaşına getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Benim gazetecilik anlayışıma göre gazeteci dediğin gökyüzü gibi olmalıdır. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

KESENE ÖDÜL 1 a6cdb

FERİT KESEN’E YILIN EN BAŞARILI GAZETECİSİ ÖDÜLÜ...
Etkinlik kapsamında Yeni Alanya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ferit Kesen’e yılın en başarılı gazetecisi ödülü verildi. Kesen, ödülünü Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak’tan aldı. 

KESENE ÖDÜL 2 55354

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler