head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Selman Arıkan’ın seçim ofisi düzenlenen kalabalık bir törenle açıldı. Törene mevcut başkan ve başkan adayı Nuri Demir de katıldı...

25 Metrelik Yol Üzeri Alaiye Kasap yanında bulunan Selman Arıkan seçim ofisinin açılışına;

--Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,

--ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,

--Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu,

--MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,

--CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,

--Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

arıkan ofisi açıldı 2 d3292

DEMİR DE KATILDI...

Seçim ofisinin açılış törenine Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı ve başkan adayı Nuri Demir ve ekibi de katıldı. Demir ve ekibini girişte Arıkan karşıladı. Törende dostluk ve centilmenlik hakim oldu.

arıkan ofisi açıldı 3 c8bb4

ESNAFLARI SEÇİME DAVET ETTİ...

Odada 5 bine yakın esnafın kayıtlı olduğunu belirten Arıkan, “Seçime az bir süremiz kaldı. 13 Ocak 2022 Perşembe günü seçimimiz gerçekleştirilecek. Tüm esnaflarımızdan oylarını kullanmalarını rica ediyoruz. Açılışımızda da bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz “dedi.

arıkan ofisi açıldı 4 b1e66

"ULAŞAMADIĞIMIZ ESNAFLARIMIZDAN AF DİLİYORUZ’...
Esnafların bir kısmına ulaşamadıklarını dile getiren Arıkan, “Bildiğiniz üzere 5 bine yakın odamıza kayıtlı esnaf bulunuyor. Bu nedenle tüm esnaflarımıza ulaşmakta sorun yaşıyoruz. Kimi zaman dükkanları kapalı oluyor kimi zaman da dışarıda oluyorlar. Bazen de biz malumunuz yoğunluktan yetişemeyebiliyoruz. Ulaşamadığımız tüm esnaflarımızdan sizlerin huzurunda tekrar af diliyoruz” şeklinde konuştu.

arıkan ofisi açıldı 5 52156

‘KİMSENİN YAPMADIĞI PROJELERİMİZ VAR’...
Projeleri hakkında da kısa bir bilgi veren Arıkan, “Bu arada tabii ki herkesin merak ettiği projelerimizle ilgili konularımız var. Bu konuda çıkacağımız TV programlarında projelerimizi elimizden geldiğince anlatmaya gayret edeceğiz. Esnaflarımızın yaralarına merhem olabilecek, daha önce hiç yapılmamış ve uygulanmamış projelerimiz var. Esnaflarımızın için çok güzel projelerimiz var. Bunları sosyal medya hesaplarımız üzerinden de takip edebilirler. Bizi takip etmenizi istiyoruz. Artık odamızın gençliğe hitabının olması için bu yola çıktı. Tekrar bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDĞ

 

 

 

 

 

 

Gazeteler