head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli bireyler ve ailelerinin katılımıyla geleneksel olarak düzenlenen Sevgi Yürüyüşü’ne katıldı...

engelliler yürüyüşü 2 5a0a2
3 Aralık Dünya Engelliler Günü, tüm dünyada olduğu gibi Alanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında Alanya Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlayarak Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na kadar “Sevgi Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Yürüyüşe Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çeşitli okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler ile engelli birey ve yakınları katıldı.

engelliler yürüyüşü 3 835a5

ALANYA BELEDİYESİ ENGELSİZ MEHTER TAKIMI TAKDİR TOPLADI...

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi tarafından 2017 yılında engelli bireylerin sosyal hayata kazandırılması amacıyla kurulan Alanya Belediyesi Engelsiz Mehter Takımı, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programların ardından vatandaşlara mehter gösterisi sundu. Görme, işitme, fiziksel, zihinsel engel gruplarının tamamından oluşan Alanya Belediyesi’nin Engelsiz Mehter takımı izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Katılımcılara programın ardından çeşitli ikramlar sunuldu.

engelliler yürüyüşü 4 d806b

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler