head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde 10 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim etti...

altso tekerlekleri 2 30499

Herkesin birer engelli adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin amaçlarının günün önemine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. “Ekonomik alanlarda olduğu gibi sosyal sorumluluk alanlarında da faaliyetlerimizi ilk günkü azim ve heyecan ile sürdürüyoruz” şeklinde konuşan Şahin, “Engelleri ortadan kaldırmak en başta yöneticilerin sonra da herkesin görevidir” dedi.

altso tekerlekleri 1 53f11

ALTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı teslim töreninde konuşan Şahin, “ Güzel Alanya’mızda yaşayan engelli dostlarımız için her zaman elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam ediyoruz. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile bugüne kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Sadece engelli kardeşlerimiz için değil, zor durumdaki kadın, çocuk, aile herkes için çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da bu çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi. Şahin ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesi ile “Azimleri ile engelleri aşan tüm engelli dostlarımızı tebrik eder, bu gibi günlerin toplumsal dayanışmayı yılın tüm günlerine yayılması için vesile olmasını temenni ederim” dedi.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler