head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Cumhuriyetin ilanının 98. yılı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da coşkuyla sürüyor. İskele Şelale Meydanında bugün gerçekleştirilen kutlamalar akşam Demet Akalın konseri ile devam edecek...

kutlamalar 2 bb845
Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 98 yıl önce yakılan Cumhuriyet meşalesi ilk günkü heyecan ve sevinçle yanmaya devam ediyor. Cumhuriyetin ilanının 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında etkinlikler sürüyor. Etkinlikler ilk olarak Alanya Kaymakamlığında Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in tebrikleri kabulü ile başladı.

kutlamalar 3 15e48

ŞİİRLER OKUNDU GÖSTERİLER SUNULDU...

Kaymakamlıkta gerçekleşen programın ardından Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, ilçe protokolü, siyasiler ve sivil toplum örgütleri, İskele Şelale Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere katıldı. Bando ve halk oyunları gösterisinin ardından öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okuyup, hazırladıkları kompozisyonlarını seslendirdiler.

kutlamalar 5 zeybek dda21

98’İNCİ YILA 98 ÖĞRENCİLİ ZEYBEK...

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Yüksekokulu’nda öğretim gören 98 öğrenci, Cumhuriyetin 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında Harmandalı Zeybeği oynadılar. Misafirlerden büyük takdir toplayan gösteri uzun süre ayakta alkışlandı. Gösteriler, tören geçişi ile son buldu.

DEMET AKALIN KONSERİNE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyetin 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında bu akşam saat 19.00’da düzenlenecek Fener Alayı ve Alanya Belediye Sarayı arkasındaki saat 21.00’da başlayacak Demet Akalın konserine tüm vatandaşları davet etti.

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler