head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

Alanya Belediyesi’nin asfalt programına aldığı yayla yollarında hazırlık ve altyapı çalışmaları Gökbel, Sarımut ve Fakırcalı Yaylası’nda sürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yayla yollarında asfalt hazırlığı için son çalışmaların yapıldığını belirterek, bir hafta içerisinde asfalt çalışmalarına başlanacağını söyledi...

sarımut 2 719db
Alanya Belediyesi ekipleri, şehir merkezi ile batı ve doğu Alanya mahallelerinin yanısıra Alanya yaylalarında da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya'nın doğu mahallelerinin ardından yayla yollarında da asfalt için hazırlık çalışmalarını hızlandırdı. Doğu yaylalarının bakım, onarım ve asfalt programına alınan yollarında ön hazırlıklarını tamamlayan ekipler, asfalt için son çalışmaları yapıyor.

sarımut 3 11d8a

BATIDA SÖBÜÇİMEN, TOSLAK VE PAYALLAR YAYLA YOLLARINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR...

Batı mahallelerinde ise çalışmalara Toslak ve Payallar yaylalarının yolları ile başlandı. Çalışmalar kapsamında yollarda ulaşım konforu sağlanırken, yollar asfaltlanıyor, dere ve çay geçişlerinde de altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

sarımut 4 86fe9

Yayla sakinleri, "Yollarımız şehir merkezindeki yollardan farksız hale geldi" diyerek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler.

BAŞKAN YÜCEL, “ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GÖKBEL VE FAKIRCALI YAYLASI’NDAN ASFALTA BAŞLAYACAĞIZ”...

Başkan Yücel, Alanya'nın her köşesinde olduğu gibi Alanya yaylalarında da aralıksız olarak çalıştıklarını belirterek "Şehrimizin her noktasında vatandaşımızın ulaşım konforunu arttırmak için çalışıyoruz. Şu an doğu yayla yollarımızda asfalt hazırlığı hızlı bir şekilde sürüyor. İnşallah önümüzdeki hafta asfalt çalışmalarına başlayacağız. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi. 

sarımut 5 9d622

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler