head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile kurduğu güzel dialog ile esnafı için her kararı almayı başarıyor... 

Başkan Bacak,Alanya’da halk otobüslerine yüzde 14 zam yapılacağını duyurdu.

Zamlı tarife 23 Ağustos (Pazartesi) itibariyle uygulanmaya başlayacak. Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak bilgi veren Başkan Bacak, “Aziz esnaflarım servislerin tarifesi tamam. Şimdi de ilçemizdeki tüm toplu taşıma halk otobüslerine Pazartesi itibari ile yüzde 14 zam alıyoruz. Otobüsçülere hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

 

BAŞKAN DOĞAN BACAK SERVİS ZAMMINI DUYURMUŞTU... 

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, uzun uğraşlar sonucu Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UKOME’den bekledikleri zammı aldıklarını söyledi. Servisçi ve minibüsçü esnafına verdiği sözleri birer birer yerine getiren Başkan Doğan Bacak, servisçi esnafı için yüzde 15 zam aldıklarını açıkladı. Özel okul servis aracı ücretlerinin devlet okulu servis araçlarına nazaran daha yüksek olacağını belirten Doğan Bacak, “Bu tarifeyi tüm servisçilerin kullanmalarını önemle rica ediyorum. Bundan sonra gariban esnafın hakkını yiyen kişilere yol yok” dedi. Doğan Bacak ayrıca minibüs ve halk otobüslerinden şikayetçi olan vatandaşların 0 242 519 11 31 numaralı telefonu mesai saatleri içerisinde arayabileceklerini, iletişim numaralarının ve e-mail adreslerinin bulunduğu stikırların otobüs ve minibüslere yapıştırıldığını belirtti. 

 

Başkan Bacak son olarak; " herkes bilsin ki; Ben gece -gündüz esnafımın kazancı ve huzuru için; gece-gündüz onlarla beraber,onların yanında ve onların huzuru için çalışıyorum ve hep çalışacağım "dedi.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

Gazeteler