head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan Güzelbağ’ı ziyaret etti...

İlk olarak Güzelbağ Mahalle meydanında toplanan vatandaşları ziyaret eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, daha sonra yangından zarar gören alanları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Üniversite olarak üstlerine düşeni yapacaklarını belirten Kalan, yangında zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması noktasında her türlü desteğe ve iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

rektör kalandan çağrı 2 12e56

Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Rektör Kalan, “Zor günlerin atlatılmasının ardından ALKÜ olarak gerek akademik anlamda gerekse fidan kampanyası noktasında tüm çalışmalara destek olmak istiyoruz. Özellikle yetkili kurumlarımız isterse orman alanlarımıza en doğru çalışmanın nasıl yapılacağı ile ilgili bir mastır plan hazırlamaya talibiz. Bu süreçte elimizden geldiği kadar sorumluluk almaya hazırız” diye konuştu. Ziyaretin ardından Rektör Kalan, yetkililere bilgilendirme için teşekkür etti.

rektör kalandan çağrı 3 d7288

Öte yandan ALKÜ’lü öğrenciler, akademisyen ve idari personeller de temel ihtiyaçların tedarikinde ve dağıtılması noktasında yangın alanlarındaki çalışmalara lojistik destekte bulundu. 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler