head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya'nın her kesimi tarafından sevilen  ve desteklenen güleryüzlü  Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı basın açıklamasında tehditlere maruz kaldığını ve şantaja uğradığını söyledi... 

BAŞKANA MESAJLA TACİZ 4 16f2b

BAŞKAN YÜCEL ,BASINA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ...

"Son günlerde sosyal medya üzerinden şahsıma ve belediyemize yönelik hakaret ve iftiralarda bulunulmaktadır.
Kimliklerini tespit ettiğimiz bazı şahıslar sosyal medya hesaplarından sürekli olarak şahsım ve veteriner işleri müdürümüzü hedef göstermekte ve veteriner işleri müdürünün görevden alınmasını ve kendilerinin yakını olan bir kişinin belediye personeli olarak istihdam edilmesini ve bu kişinin veteriner işleri müdürü olarak atamasının yapılmasını talep etmektedirler. Ayrıca, aynı kişiler Alanya Belediyesi Hayvan Barınağının da işletmesinin kendilerine verilmesini talep etmektedir. Yapılan tüm yayınların; paylaşılan hiçbir içeriğin belediyemizle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmayıp; bütün amaçları baskı ve kamuoyu oluşturarak maddi menfaat beklentilerinin karşılanmasıdır.

 BAŞKANA MESAJLA TACİZ 1 011bf

Yaklaşık 6 aydır özel cep telefonuma gece geç saatlerde mesajlar atılarak, cep telefonumdan aranarak şantaj yapılmaktadır. 2 yıl öncesinde “Veteriner işleri müdürünüzü görevden almazsanız bu görüntüleri yayınlarız” diyerek bana attıkları görüntüleri yeni imiş gibi şu an servis etmektedirler. 2 yıl önce biz bu görüntülerle ilgili kolluk kuvvetlerimizle olayın olduğunu iddia ettikleri yerde gerekli incelemeleri yaptık. Söz konusu olay ve görüntülerle belediyemizin ilgisi bulunmamıştır.
Göreve geldiğimden bu yana birçok kez talep ve önerilerini dinlediğim, ortak ve işbirliği içinde çalışma niyetimi gösterdiğim halde hiçbir zaman çözüm bulma noktasında olmamışlar ve kendi menfaatleri ile ilgili taleplerini ön koşul olarak sunmuşlardır.

 BAŞKANA MESAJLA TACİZ 2 f1cf2

Ayrıca hayvanlarımızı korumak için çıkan yeni Hayvan Yasası’nı da kendilerine malzeme ederek şantajlarını ve tehditlerini arttırmışlardır.
Bu konuda aylardır gece saat 04.00-05.00'lerde şahsıma mesaj atarak şantaj ve tehdit yapılmakta olup; ilgililer hakkında 50’yi aşkın arama kaydı ve ekran görüntüsü ile Alanya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Soruşturma devam etmektedir. Ayrıca sosyal medyadan yapılan iftira içerikli yayınlara ilişkin olarak suç oluşturması dolayısıyla Alanya Sulh Ceza Mahkemesi tarafından erişimin engellenmesine karar verilmiş olup, tüm sorumlular nezdinde tazminat ve benzeri tüm yasal haklarımı kullanmaya devam edeceğim.
Sosyal medyada yalan kamuoyu oluşturarak Alanya halkının iradesine ipotek konulmasına müsaade etmeyeceğim. Alanya halkına saygıyla duyurulur."

BAŞKANA MESAJLA TACİZ 3 87e7c

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

 

Gazeteler